Ponta, pentru Handelsblatt: Voi accepta orice decizie a CCR și voi colabora cu Băsescu, dacă va fi nevoie

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu şi Victor Ponta
Traian Băsescu şi Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, într-un interviu pentru Handelsblatt, că va accepta decizia CCR, indiferent care va fi aceasta, și că va colabora, dacă va fi cazul, cu Traian Băsescu, pe care, de altfel, nu l-a mai atacat după referendum.

Șeful Guvernului de la București a declarat că este pregătit să colaboreze cu președintele suspendat, dacă acesta revine la Cotroceni. "Voi accepta orice decizie" a Curții Constituționale, a declarat Ponta, într-un interviu care va apărea joi.

Ponta recunoaște că lupta pentru putere a afectat imaginea țării și susține că, după referendum, s-a ferit să lanseze atacuri împotriva lui Traian Băsescu."Desigur, reputația României a fost afectată. Din punctul meu de vedere referendumul a pus capăt crizei politice", a mai spus Victor Ponta.

În plus, premierul a precizat că "cele mai multe instituții europene și mass-media au fost victimele unei campanii de dezinformare bine organizate de oamenii lui Băsescu. Vă spun ceva: la nivel național, el este foarte nepopular și a pierdut lupta".

Este al doilea interviu în presa străină în care premierul Victor Ponta se declară pregătit pentru a coabita cu Traian Băsescu.

Ponta a declarat, într-un interviu acordat The Gurdian, că este pregătit să coabiteze cu Traian Băsescu, dacă acțiunea USL de demitere a președintelui eșuează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net