Cu pompierii şi maşina de descarcerare la uşă, asculta muzică la căşti. Un copil de 12 ani a pus autorităţile pe jar

copil-care-asculta-muzica.png

copil care asculta muzica giurgiu
Un copil de 12 ani a pus autorităţile pe jar
Foto: pixabay.com

Situaţie demnă de comicul absurdului în judeţul Giurgiu! Marţi, 18 februarie, a avut loc o adevărată mobilizare de forţe, după ce pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru deblocarea uşii unui imobil. Oamenii legii, pompierii, dar şi un echipaj de descarcerare s-au deplasat la locul respectiv unde au avut parte de o surpriză de zile mari!

Marţi seara, 18 februarie, pompierii giurgiuveni a u fost solicitaţi să intervină în munucipiul Giurgiu pentru deblocarea uşii unui imobil. Aşa cum se procedează în astfel de cazuri la faţa locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare, o autoplatformă pentru salvări de la înălţime şi o ambulanţă SMURD. Un echipaj al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu a participat şi el la misiune. 

Mobilizare generală pentru un copil care asculta muzică la căşti 

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii şi echipei de salvatori atunci când au deblocat uşa pentru a găsi în incinta imobilului un băiat de aproximativ 12 ani care asculta liniştit muzică folosind o pereche de căşti. Acesta era şi motivul pentru care nu a auzit întregul vacarm şi nu a reacţionat atunci când vecinii săi au început să devină alertaţi, se arată într-un comunicat de presă emis de către IPJ Giurgiu. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1