Pompierii, chemați în 12 localități lovite de vijelii

Ultima actualizare:

    În județul Argeș, mai multe acoperișuri au fost smulse de pe clădiriFoto: Mediafax
În județul Argeș, mai multe acoperișuri au fost smulse de pe clădiriFoto: Mediafax

După zilele caniculare, furtunile au măturat o bună parte din țară. În ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit în 12 localităţi din opt judeţe, cel mai afectat fiind Argeş, unde vântul puternic a doborât copaci şi acoperişurile unor blocuri, scrie news.ro.

Argeş, Bacău, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Neamţ, Sibiu şi Teleorman sunt județele în care vijeliile au făcut prăpăd.

În Argeş, au fost probleme în localităţile Câmpulung, Albeştii de Muscel, Valea Mare Pravat şi Bughea de Jos, unde din cauza vântului puternic au fost doborâți de vânt şase copaci şi un stâlp de electricitate, fiind avariate trei maşini. De asemenea, vântul a smuls acoperişurile a trei blocuri şi case.

În judeţul Bacău, pompierii au intervenit în localitatea Podul Turcului, pentru evacuarea apei dintr-un beci, intervenţii similare fiind şi în localitatea Roman din judeţul Neamţ, dar şi în Iaşi, unde a fost luat de vânt acoperişul unei case.

Totodată, pe parcursul zilei de luni echipajele ISU au intervenit în zona Valea Olteţului, pentru salvarea a aproximativ 50 de persoane care rămăseseră blocate pe munte din cauza unei viituri care a afectat un drum forestier.

Luni, au fost în vigoare mai multe atenţionări cod galben pentru instabilitate atmosferică, respectiv ploi torenţiale şi vijelii.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net