Pomohaci a primit flori de la fanii din toată ţara

1-front-pomohaci.jpg

Cristian Pomohaci a fost tratat ca un rege, în spectacolul susținut la Bistrița

Cristian Pomohaci (48 de ani) nu mai are voie să slujească și nici să îmbrace haina preoțească, după ce a fost acuzat de pedofilie, însă marele scandal nu i-a umbrit câtuși de puțin cariera de solist de muzică populară. Dimpotrivă, fanii lui, din Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Bistrița-Năsăud și din Brașov, l-au primit ca pe un rege.

În Ajunul Crăciunului, el i-a colindat pe cei  din localitatea Sadu, Jud. Sibiu, unde a fost asaltat de copii, care i-au oferit flori. Femeile i-au pupat mâna, iar o bătrână i-a dăruit un sac de mere și un bidon cu vin. Cântărețul s-a ținut și de bancuri, ieșind apoi din scenă în aplauzele spectatorilor. Tot în acea zi, Cristian a ajuns și la Sîngeorz-Băi, unde sute de oameni au apreciat recitalul lui.

”Și la anul vom veni numai dacă ni-ți pofti. Mulțumim din toată inima Primăriei, dar și dumneavoastră, care ați îndurat frigul de afară pentru a colinda cu noi. Vă doresc Sărbători cu pace, să vă bucure Dumnezeu cu sănătate, dacă aveți pe cineva bolnav în casă îl rog pe Dumnezeu în seara asta să-l vindece și să vă aducă multă bucurie în suflet”, a spus Pomohaci. Apoi a cântat la Râmnicu Vâlcea, unde a fost la fel de bine întâmpinat. Iar pe 26 decembrie, artistul a cântat la Sâmbăta de Sus, Jud. Brașov, unde fanii i-au adus un braț de flori. Înregistrarea spectacolelor, postată pe Facebook, i-a adus lui Pomohaci 129. 000 de vizualizări. 

Loading...

Citește și

  • Cristian Pomohaci riscă puşcăria, dar nu se lasă doborât. După ce a fost caterisit şi a plecat de la parohia sa din localitatea Moşuni, jud. Mureş, fostul preot trăieşte din muzică, dar participă şi la emisiunile tv. Totul, la 6 luni de când a fost acuzat de un minor că i-a făcut avansuri sexuale.

  • sinodul BOR, episcopul husilor Corneliu Barladeanu, preotul Cristian Pomohaci

    Mitropolia Ardealului a decis ca părintele Cristian Pomohaci să fie caterisit în urma acuzaţiilor de pedofilie care i s-au adus şi să fie trecut în rândul "teologilor laici". Procesul-maraton de patru ore s-a încheiat la Sibiu, joi seara. Pomohaci a fost acuzat de racolare de minori, după ce ar fi vrut să-l plătească pe un adolescent de 17 ani să întrețină relații sexuale cu el. Preotul a fost judecat de Consistoriului mitropolitan format din cei cinci preoți care reprezintă Arhiepiscopia Sibiului, cea a Alba Iuliei, precum și episcopiile Oradiei, Covasnei și Harghitei și, respectiv, Devei și Hunedoarei.