"Pomohaci mi-a distrus viața de familie"

Ultima actualizare:

    Cristian Bota se teme de ce vor afla  fetele lui când vor mai creşte
Cristian Bota se teme de ce vor afla fetele lui când vor mai creşte

A plecat din ţară şi are trei fetiţe superbe, dar coşmarul prin care a trecut acum 15 ani nu poate fi uitat. Cristian Bota, unul dintre băieţii de care a profitat sexual Cristian Pomohaci, cântăreţul-preot, spune că nimic nu-i poate vindeca durerea din suflet.

Vara trecută, mărturiile unui tânăr de 17 ani la adresa preotului-cântăreţ Cristian Pomohaci (48 de ani) au reuşit să şocheze o ţară întreagă. Atunci, minorul a susţinut şi a venit cu dovezi că artistul ar fi încercat să profite de naivitatea lui şi să întreţină relaţii intime cu el. Toate aceste declaraţii şocante au reuşit să facă alte posibile victime care au căzut în “plasa” lui Cristian Pomohaci să prindă curaj şi să vorbească public. Printre ele s-a numărat şi Cristian Bota, un tânăr de 28 de ani, stabilit în Franţa.

Căsătorit, tată a trei fetiţe frumoase, Bota s-a decis să le povestească tuturor că, pe când avea doar 13 ani, Cristian Pomohaci ar fi încercat să abuzeze sexual şi de el. “Scandalul mi-a distrus viaţa de familie, însă cele mai afectate vor fi fetiţele mele care, atunci când vor creşte mari, vor căuta pe internet şi vor vedea ce am păţit. Toate aceste informaţii vor rămâne publice şi este greu de explicat. Eu mă gândesc cel mai mult la ele. Acum, cazul a ajuns pe masa magistraţilor, procesul este în curs. Abia aştept să văd ce se întâmplă”, a declarat Cristian Bota pentru Click!.

De asemenea, acesta ne-a mai mărturisit că nu poate uita nici acum cele petrecute: “Îţi dai seama că nu voi uita niciodată ce mi s-a întâmplat! Nimeni nu ştia de acest lucru până să vorbesc public, nici măcar familia mea! Sunt trist pentru ceea ce mi s-a întâmplat şi că am ţinut în mine atâţia ani. Nu prea cred că există ceva anume care să îmi vindece durerea din suflet, nici măcar timpul”. 

Cristian Pomohaci a fost exclus definitiv din preoţie, dar îşi vede în continuare de concerte şi face bani frumoşi din muzică.

L-a pus să-i facă sex oral

simeon stalpnicul png

În 2003, Cristian Bota avea doar 13 ani şi muncea în ferma de animale a lui Cristian Pomohaci, din Moşuni. Iată ce a povestit bărbatul pentru ziardecluj.ro: “După câteva zile mi-a zis: «Poţi să mi-l arăţi pe Cristi micuţul? Hai, arată-mi-l un pic!». Apoi mi-a zis: «Vii pe la mine, până în cameră? Vreau să-l sărut pe micuţul!». Am trecut prin camera dânsului şi o seară am dormit acolo şi practic am fost violat. Nu puteam să zic nimic! Nu violent! Ne-am pus în pat să dormim şi, dintr-o dată, a început să mă îmbrăţişeze, să mă atingă peste tot! M-a pus să-i fac o felaţie. El voia aproape în fiecare seară, dar chestia e că acolo eram mai mulţi, schimba. Cu cine avea chef în seara asta, cu acela mergea în cameră”.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net