Polițistul-pedofil i-a urmărit timp de două luni pe copiii abuzați în lift

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Martorii povestesc că Eugen Stan își făcuse un obicei din a-i spiona pe cei doi frați pe care i-a abuzat ulterior în lift.

Vecinii celor doi copii abuzați de Eugen Stan ar fi mărturisit că acesta era o prezență constantă pe lângă blocul lor. Cel puțin ultimele două luni acesta a fost văzut de mai multe ori prin preajma blocului, în timp ce îi spiona pe cei doi copii. Cazul agentului pedofil devine din ce în ce mai straniu, și asta pentru că la iveală au ieșit multe alte acuzații, cât și informații care atestă că mulți dintre colegii lui de la Brigada Rutieră ar fi știut de comportamentul său deviant. În urma acestui scandal, șeful Poliției Capitalei a demisionat, iar alți 22 de agenți sunt cercetați. 

Faptele de care sunt suspectaţi poliţiştii sunt legate de modul în care a fost coordonată ancheta în cazul celor doi copii abuzaţi în liftul din cartierul Drumul Taberei. Şefii secţiei 22 de Poliţie, Adrian Păstru şi George Dinicu nu au anunţat poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii criminale de la nivel central. De asemenea "nu au organizat şi coordonat în mod eficient cercetarea la faţa locului prin aceea că nu s-au prezentat la locul săvârşirii faptei".

Cât priveşte echipa care s-a deplasat la faţa locului, aceasta este acuzată că a făcut verificări superficiale şi nu a verificat camerele video.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net