Polițistul-pedofil i-a urmărit timp de două luni pe copiii abuzați în lift

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Martorii povestesc că Eugen Stan își făcuse un obicei din a-i spiona pe cei doi frați pe care i-a abuzat ulterior în lift.

Vecinii celor doi copii abuzați de Eugen Stan ar fi mărturisit că acesta era o prezență constantă pe lângă blocul lor. Cel puțin ultimele două luni acesta a fost văzut de mai multe ori prin preajma blocului, în timp ce îi spiona pe cei doi copii. Cazul agentului pedofil devine din ce în ce mai straniu, și asta pentru că la iveală au ieșit multe alte acuzații, cât și informații care atestă că mulți dintre colegii lui de la Brigada Rutieră ar fi știut de comportamentul său deviant. În urma acestui scandal, șeful Poliției Capitalei a demisionat, iar alți 22 de agenți sunt cercetați. 

Faptele de care sunt suspectaţi poliţiştii sunt legate de modul în care a fost coordonată ancheta în cazul celor doi copii abuzaţi în liftul din cartierul Drumul Taberei. Şefii secţiei 22 de Poliţie, Adrian Păstru şi George Dinicu nu au anunţat poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii criminale de la nivel central. De asemenea "nu au organizat şi coordonat în mod eficient cercetarea la faţa locului prin aceea că nu s-au prezentat la locul săvârşirii faptei".

Cât priveşte echipa care s-a deplasat la faţa locului, aceasta este acuzată că a făcut verificări superficiale şi nu a verificat camerele video.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Cine se gândea că pedofilul care a agresat doi copii în Capitală ar putea fi agent de poliţie? Nimeni! Toată poliţia din Bucureşti era în alertă şi-l căuta pe individ peste tot. Numai într-un birou al Brigăzii Rutiere, nu. Acolo s-a întors la serviciu, ieri, după weekend, Eugen Stan, care le-a mărturisit colegilor ce le-a făcut celor doi copii.

  • Cazul polițistului-pedofil a dezgustat o țară întreagă. După ce a agresat doi copii într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei și a fost prins trei zile mai târziu, s-a dovedit că făptașul este un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei și, mai mult decât atât, un om cu antecedente.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5