Poliţistul l-a lăsat să moară legat de copac!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incidentul petrecut în luna ianuarie, în comuna Bozieni, judeţul Neamţ, unde un bărbat a murit după ce a fost legat de un copac şi bătut de rude, a luat o turnură neaşteptată. Ancheta a scos la iveală faptul că poliţistul care a ajuns la locul faptei în timp ce bărbatul era încă în viaţă, nu l-a delegat timp de o oră şi jumătate.

22 ianuarie 2013. Un echipaj de poliţie din comuna Bozieni a fost chemat la o locuinţă pentru a aplana un scandal. Ajunşi aici, oamenii legii l-au găsit pe Vasile Fundăcescu (41 de ani) legat cu o sfoară de un copac din curte. Era bătut, sângera şi abia se mai putea ţine pe picioare. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul le-a adresat câteva cuvinte urâte poliţiştilor care, ca să se răzbune, l-au lăsat legat şi au intrat cu proprietarii în casă pentru a-i audia. Aceştia, mai exact, fosta soţie a victimei şi noul ei iubit au povestit că Vasile Fundăcescu a venit beat la ei şi a făcut scandal. El nu acceptase divorţul de fosta soţie şi, mai mult, faptul că aceasta îşi găsise un nou concubin, pe Gheorghe Corbu, de 57 de ani. Ca să îl potolească, bărbatul şi-a chemat cumnatul şi i-au aplicat o corecţie.

L-au bătut bine, l-au legat de un copac din curte, apoi au chemat poliţia. După ce poliţiştii au adunat toate datele de la proprietari, au ieşit din nou în curte. Totul durase aproximativ o oră şi jumătate. Au încremenit când au văzut că Vasile Fundăcescu murise în urma loviturilor primite şi au chemat o ambulanţă. Speriat, poliţistul Liviu Munteanu şi-a convins colega, pe Axente Dorina, să declare că cercetările nu au durat mai mult de un sfert de oră şi că victima era în viaţă la chemarea Ambulanţei.

Aceasta a acceptat să mintă, dar cuprinsă de remuşcări, în urmă cu câteva zile a mărturisit adevărul. Acum, poliţistul Liviu Munteanu este anchetat pentru instigare la mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului, în timp ce agresorii au ajuns după gratii. Cei cinci fraţi ai victimei cer vinovaţilor daune în valoare de un milliard de lei vechi.

Doi agenţi au abandonat o tânără după ce au lovit-o cu maşina?

O tânăra din Cluj susţine că a fost lovită pe trecerea de pietoni de o maşină în care se aflau doi poliţişti. Incidentul a avut loc în data de 8 ianuarie 2013 şi a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini se vede cum cei doi bărbaţi au lovit o persoană, pe care au urcat-o apoi în autoturism, dar nu au dus-o la spital. Agenţii ar fi abandonat-o în stradă după câteva sute de metri, fără să sune la 112.

Incidentul a avut loc pe o trecere de pietoni

simeon stalpnicul png

Ulterior, cei doi poliţişti au declarat că tânăra a alergat şi a căzut în faţa maşinii, fără să fie atinsă de autovehicul. Ei se apără susţinând că femeia nu a vrut să meargă la spital. În acest caz nu s-a deschis o anchetă, Poliţia Cluj considerând că victima nu a fost rănită.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net