Poliţistul Godină şi-a lansat cartea în prezenţa premierului Cioloş

Ultima actualizare:

    Poliţistul Marian Godină, emoţionat la lansarea propriei cărţi Foto: captură Pro Tv
Poliţistul Marian Godină, emoţionat la lansarea propriei cărţi Foto: captură Pro Tv

Poliţistul Marian Godină, devenit cunoscut pentru comentariile sale online amuzante şi ironice despre situaţiile întâlnite în trafic, a lansat miercuri seară (24 februarie) cartea "Flash-uri din sens opus".

Lansarea a avut loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din Bucureşti,  iar la eveniment şi-a anunţat prezenţa şi premierul Dacian Cioloş. Cartea se găsește în librării la prețul de 29 de lei.  

''A fost cea mai grea săptămână din viaţa mea. E o zi specială pentru mine şi vreau să mă bucur de ea. Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care va va trece cu siguranţă prin toate stările. Cu siguranţă vă va antrena toţi muşchii mimicii”, a mărturisit Godină la Pro Tv.

Polițistul Marian Godină a oferit sfaturi șoferilor despre cum să se poarte atunci când sunt opriți în trafic, dacă vor să scape cu un avertisment. "Nu dă bine să faci pe prostul, iar asta sigur îl va deranja pe polițist. Așadar, o replică mai bună ar fi de "știu de ce m-ați oprit". Aceasta merge la fix cu un zâmbet, indiferent de sex și de vârstă", scrie polițistul în cartea sa, "Flash-uri din sens opus"

Premierul Dacian Cioloş a fost extrem de încântat că a participat la lansarea cărţii lui agentului Godină şi i-a transmis acestuia numai cuvinte de laudă.

Premierul Dacian Cioloş
Premierul Dacian Cioloş

„Am ezitat să vin pentru că e momentul său şi nu vreau să rămână cineva cu impresia că premierul vrea să-şi asocieze imaginea cu un om de succes, care e apropiat de societate. E momentul său, dar am decis să vin ca să fie clar şi pentru el şi alţii că acest gen de comportament civic are toată susţinerea guvernului şi a mea. Societatea noastră se poate însănătoşi aşa, un om cu comportamentul său are atâta susţinere, arată că asta aşteaptă oamenii: onestitate şi profesionalism şi verticalitate. Nu mă surprinde că domnul Godină devine un simbol, îi urez succes şi sper că va şti să ducă pe umeri această aşteptare a oamenilor. Sunt convins că fenomenul Marian Godină ar trebui să fie o lecţie şi pentru Poliţia Română, care probabil la început a fost ezitantă şi sper să înţeleagă că o comunicare sinceră este in interesul unei instituţii care e în interesul public. Oricine în administraţia din România, cât sunt eu premier, va avea toată susţinerea pentru acest gen de comportament”, a declarat Dacian Cioloş, conform Digi 24.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net