Poliţiştii-motociclişti au prins un criminal în pădure. Au fost ajutați de trei voluntari

moto1_1.jpg

Agentul şef – adjunct Ionuţ Creţu şi agentul şef – adjunct Cosmin Pop l-au găsit repede pe asasin
Foto: Facebook / Poliţişti – Uniţi suntem puternici

Capturare spectaculoasă în pădure! Bărbatul din Alba, care a ucis un tânăr de 23 de ani şi a rănit-o grav pe iubita acestuia de 21 de ani, a fost prins de doi poliţişti din Sebeş. Oamenii legii au plecat în căutarea asasinului pe motociclete enduro şi au izbutit să-l prindă, luni, pe Alexandru Paştiu, la opt ore după episodul sângeros.

Operaţiune ca-n filme! Detalii despre misiunea de urmărire a criminalului Alexandru Paştiu au fost dezvăluite pe pagina de Facebook ”Poliţişti - Uniţi suntem puternici”. Ionuţ Dragoş Creţu, de la Secţia 7 Poliţie Rurală Sebeş, şi Horea Cosmin Pop, de la Poliţia Sebeş – Biroul Rutier, au pornit luni în căutarea individului, scrie adevarul.ro. În jurul orei 12.30, cei doi agenţi au izbutit să-l găsească şi să-l imobilizeze pe criminal, într-o pădure din apropiere de Sebeş. 

moto2_1.jpg

Ionuţ Creţu, unul dintre poliţiştii îndrăgostiţi de motociclism
Foto: Facebook / Creţu Ionuţ

“Cei doi colegi au plecat în căutarea autorului cu două motociclete de teren, iar după mai multe ore de căutări au reuşit să-l identifice şi să-l reţină pe autorul crimei, care avea asupra sa un cuţit, fiind extrem de violent, într-o pădure din apropierea Sebeşului”, se arată în mesajul postat pe Facebook. Unul dintre cei doi poliţişti dezvăluie că au fost ajutaţi de trei voluntari, care au avut un rol important în prinderea asasinului.

”Fără aportul lor e posibil să nu-l fi găsit. Mulţumesc băieţilor pe această cale”, a scris Ionuţ Creţu. Postarea de pe pagina „Poliţişti – Uniţi suntem puternici” strânsese până ieri, la prânz, 353 de comentarii şi 448 de distribuiri. Majoritatea comentariilor conţin felicitări la adresa celor doi agenţi din Sebeş. “Intervenţie rapidă şi eficientă, fără a aştepta ajutorul trupelor speciale. Astfel de imagini trebuie să vedem!”, a scris Gabriel Enescu. „Bravo! Ce faină suprapunere de pasiune, vocaţie si hobby!”, a postat Adrian Mocodean. „Oameni ca ei trebuie promovaţi”, a comentat Ioan Alin, un alt internaut. 

moto3_1.jpeg

Criminalul Alexandru Paştiu a fost dus după gratii
Foto: alba24.ro

Alexandru Paştiu, în vârstă de 36 de ani, era măcinat de gelozie, fiindcă fata pe care o curta nu era interesată de el. În noaptea de duminică spre luni, individul a intrat cu un cuţit în casa din satul Răhău a fetei de 21 de ani. Furios, Paştiu i-a lovit cu cuţitul şi pe tânără, şi pe iubitul acesteia, în vârstă de 22 de ani, apoi a fugit în pădure. Fata a scăpat cu viaţă şi se află la Spitalul Orăşenesc din Cugir, cu mai multe răni grave, dar prietenul ei, înjunghiat în inimă, n-a avut nici o şansă.  

Asasinul se îmbrăca în haine militare 

moto4_1.jpg

Foto: Facebook / Alexandru Paştiu

După ce a fost capturat de poliţiştii - motociclişti, Alexandru Paştiu a fost dus la sediul Poliţiei Sebeş, apoi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Criminalul a fost reţinut pentru omor, tentativă la omor şi violare de domiciliu. Paştiu locuieşte în acelaşi sat cu victimele sale. Pe pagina sa de Facebook, el postase mai multe fotografii în care apare îmbrăcat în haine militare, dar fără însemne specifice. De asemenea, susţinea, pe reţeaua socială, că este ”într-o relaţie complicată” şi că lucrează ”fix la inima ta”. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1