«Poliţiştii m-au bătut cu bastoanele şi picioarele»

Ultima actualizare:

Povestea a început zilele trecute, atunci când bărbatul s-a dus la magazinul din sat să îşi cumpere o bere. A scos din buzunar 50 de lei şi, în momentul în care i-a cerut vânzătoarei să îi dea restul, acesta susţine că gestionara l-a tot amânat, motiv pentru care el s-a enervat. Acesta a recunoscut că a ridicat tonul şi că atunci femeia a sunat la Poliţie. Nu a durat mult şi oamenii legii şi-au făcut apariţia.

L-au urcat pe bărbat în maşină şi l-au dus la sediul Poliţiei, unde, susţine acesta, a început calvarul. „Nici nu au apucat să deschidă uşa că au început să mă lovească cu picioarele şi cu bastoanele. Erau trei poliţişti şi toţi m-au lovit. Mi-au mai dat şi 10 milioane de lei vechi amendă", se plânge Vasile Ninu. Vecinii au chemat salvarea şi a fost transportat la spital.

„Starea pacientului nu e chiar atât de gravă. El a ajuns la spital cu câteva contuzii. A fost oprit pentru investigaţii şi i s-au făcut explorări pe toate liniile, şi imagistice, şi de laborator, care nu au arătat existenţa unor leziuni organice", a declarat doctorul Mircea Zavate, şeful secţiei ATI. Vasile Ninu este hotărât să nu lase lucrurile aşa şi să facă o plângere împotriva poliţiştilor.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net