Poliţiştii au luat locul barierelor defecte la calea ferată, în nordul Capitalei - FOTO

Ultima actualizare:

    Bariera de la Petricani nu s-a  mai ridicat, astfel că cinci poliţişti  au dirijat maşinile blocate în coadă (Fotografii: Roberto Sălceanu, Sever Gheorghe  )
Bariera de la Petricani nu s-a mai ridicat, astfel că cinci poliţişti au dirijat maşinile blocate în coadă (Fotografii: Roberto Sălceanu, Sever Gheorghe )

Haos în traficul din nordul Capitalei! Şoferii care au trecut, duminică, din Bucureşti în Ilfov şi au întâlnit în calea lor o trecere de cale ferată au aşteptat mult şi bine în faţa barierelor.

Odată coborâte, acestea nu s-au mai ridicat ore în şir. Poliţiştii au ajuns imediat ca să dirijeze circulaţia. Nebunia a început în jurul orei 11.00, când instalaţia de centralizare şi comandă a CFR, de pe Magistrala Bucureşti-Constanţa, secţiunea Voluntari - Pantelimon, a picat. Angajaţii Companiei au dat vina pe gerul înregistrat în ultimele zile.

Poliţiştii urmăreau când trece trenul

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ceea ce a urmat, însă, a fost groaznic: barierele din cartierele Petricani şi Andronache nu au mai funcţionat, iar semafoarele de pe calea ferată „au murit" instantaneu. Barierele nu s-au mai ridicat până seara, astfel că după o oră de aşteptare, mai mulţi şoferi au sunat nervoşi la 112. Câteva echipaje de la Rutieră au fost trimise ca să dirijeze circulaţia.

Şi  la Andronache, agenţii de circulaţie au stat pe post de barieră

simeon stalpnicul png

Semafoarele  de pe calea ferată nu au mai funcţionat

simeon stalpnicul png

„Cei de la CFR nu ne-au anunţat, noroc că s-au sesizat şoferii şi colegii care au trecut pe aici. Acum, stăm pe mijlocul căii ferate şi ne uităm după trenuri", ne-a spus comisarul-şef Viorel Petre 2. Situaţia creată nu a blocat doar traficul rutier, ci şi pe cel feroviar.

Trenurile de Constanţa, întârziate

Trenurile de pe Magistrala Bucureşti - Constanţa au circulat la cale liberă. Fără semafoare şi semnalizări, mecanicii de locomotivă au fost nevoiţi să meargă încet, ceea ce a dus la întârzieri uriaşe. Trenul InterRegio 1682, Constanţa - Bucureşti, a avut o întârziere de 110 minute.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net