Poliţiştii au luat la puricat hipermarketurile din Bucureşti

Aproximativ 250 de poliţişti efectuează controale sâmbătă la 24 de centre agroalimentare şi hipermarketuri din Capitală.

Verificările sunt axate pe modul de depozitare şi comercializare a produselor de peşte şi produse din peşte, dar şi a mărfurilor specifice Sărbătorilor de Paşte, informează rtv.net.

Controale au avut loc şi sâmbăta trecută. Sute de poliţişti au controlat pieţele din Capitală. La verificări au fost mobilizaţi peste 350 de poliţişti şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Sute de poliţişti au făcut verificări, pentru a-i depista pe vânzătorii care fac evaziune fiscală, dar şi pe cei care au produse expirate. “În fiecare an, în perioada Sărbătorilor, poliţiştii bucureşteni intensifică aceste controale şi verificări. Noi ne dorim să prevenim faptele antisociale şi să protejăm consumatorii şi cetăţenii. Colegii mei din toate sectoarele fac controale în toate pieţele din Bucureşti”, declara Emilia Mihai, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.
Loading...