Poliţiştii au intrat după doctor în sala de operaţii

Ultima actualizare:
Poliţiștii  au fost  filmaţi  de medic
Poliţiștii au fost filmaţi de medic

Scene demne de film la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Mai multe persoane au sunat la 112 şi au reclamat că un medic face scandal. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au intrat în sala de operaţie peste doctorul reclamat, pentru că acesta refuza să vină afară. Medicul i-a avertizat pe poliţişti că nu au voie într-un bloc operator, iar pentru că acţiunea i s-a părut abuzivă, a început să-i filmeze.

Totul s-a întâmplat pe data de 1 octombrie în sala de operaţie a secţiei de urologie din cadrul Spitalului de Urgenţă Craiova, locul unde, de-a lungul anilor, scandalurile s-au ţinut lanţ, scrie adevarul.ro. Protagonist a fost medicul Mugurel Riza, cel care a fost acuzat în repetate rânduri că-şi agresează colegii verbal şi fizic. De data aceasta, nimeni nu a înţeles exact de la ce a început scandalul şi ce s-a întâmplat atât de grav încât a fost nevoie de intervenţia poliţiei. Conform doctorului Riza, unul dintre medicii de gardă, dr. Mihaela Cheie, i-ar fi reproşat că îşi face conturi false pe facebook şi publică «porcării» pe internet. De aici ar fi început să curgă replicile dure şi chiar înjurăturile. 

Doctorul Riza a fost amendat cu 3.000 de lei

“Este o «făcătură» pusă la cale de câţiva colegi. Stăteam de vorbă cu un medic chirurg mai tânăr, Răzvan Dumitriu, când una dintre colege a venit frustrată la mine, mi-a zis să plec din blocul operator şi a început să spună nişte aberaţii, că eu am conturi fictive şi nu ştiu ce fac pe internet. S-a agitat pe acolo şi după aceea a chemat poliţia”, a declarat dr. Mugurel Riza, medic urolog. 


    Poliţiștii  au fost  filmaţi  de medic
Poliţiștii au fost filmaţi de medic

Managerul spitalului susţine că situaţia scăpase de sub control şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei. «Doctorul Riza a făcut ce face de obicei. Deranj e puţin spus. Dă cu picioarele în uşă, intimidează colegii, face presiuni asupra lor, înjură, perturbă activitatea firească. Eu le-am spus colegilor să cheme poliţia dacă se mai întâmplă astfel de incidente», a declarat Alin Demetrian, managerul Spitalului de Urgenţă Craiova. «Nu înţeleg ce căutau poliţiştii într-un bloc operator, unde eu trebuia să operez un alt om. În blocul operator nu intri cu un halat aruncat pe umeri şi în botoşei», a spus medicul urolog. 

În urma incidentului, doctorul Mugurel Riza a fost amendat cu 3.000 de lei pentru perturbarea liniştii într-o instituţie publică. «Normal că voi contesta această amendă. A fost un abuz şi nu-l voi tolera», a declarat Mugurel Riza. 

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net