Polițiștii au descoperit jurnalul criminalului din Brașov. Ipoteza premditării prinde contur

Ultima actualizare:

    Oamenii legii au găsit jurnalul criminalului din BrașovFoto: Captură video Observator
Oamenii legii au găsit jurnalul criminalului din BrașovFoto: Captură video Observator

Florn Mircea Buliga a revoltat și speriat o țară întreagă prin fapta sa lipsită de umanitate și de rațiunea, aceea de a-și ucide soția și cei doi copii în somn. Cazul este unul șocant i complex, care devine din ce în ce mai încurcat de la o zi de la altă. După ce analizele toxicologice au arătat faptul că bărbatul consumase marijuana înainte de a-și ucide cu ebstialitate familia, un alt element a ieșit la iveală.

La scurt timp după triplul asasinat, criminalul din Brașov a decis să își înșire gândurile pe hârtie, ca apoi să se îndrepte spre cel mai apropiat sediu de poliție pentru a mărturisi, cu deplină seninătate, că și-a omorât soția și pe cei doi copii, în vârstă de 13 și 18 ani. Vă reamintim că înainte de fapta sa, criminalul a vizitat o mânăstire, căci religia și pasiunea pentru fenomene paranormale deveniseră noul său centru de interes de când reușise să renunțe la alcool.Poliţiştii tindă să creadă pe măsură ce investigaţiile înaintează faptul că a fost vorba despre un asasinat premeditat, căci potrivit cuvintelor din jurnal, bărbatul se gândea adesea că familia sa nu merită să sufere de-a lungul vieţii.  Așadar, acestea sunt rânsurile scrise de Florin Mircea Buliga în jurnal: 

„26.03.2018 Astăzi Ştefan, Monica şi Ioana au plecat la Dumnezeu. Să le fie sufletul uşor! Doamne ajută! Au plecat înaintea mea, aş fi dorit să plec eu, însă Dumnezeu nu m-a lăsat, cuţitul a intrat până la capăt, dar nu am murit fizic.”

Fila a 2-a "Au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat, şi noi sclavi pe el. Am înţeles că suntem fiinţe de lumina, dar am ajuns în Babilon, nimeni nu se mai înţelege cu nimeni, cuvintele aruncate sunt foarte des grele, chiar şi în familie. Familiile sunt dezbinate, fugiţi din ţara, ţara este sarăcită maxim, nimic nu mai are valoare, doar banii (scrie „fratii tai” şi apoi şterge – n.n.) toţi fug după bani şi apoi vor sănătate. Am văzut aproape 11 ani cum oamenii.”

Fila a 3-a  „Uite că mai importantă este sănătatea sufletului. Pe el îl uită complet, se gândesc că e ceva acolo care se duce undeva, indiferent (cuvânt şters – n.n.) unde. Am văzut ieri la mănăstirea Sinca Veche cum un (... textul nu are final)” , sunt mărturisirile scrise în jurnal de Florin, potrivit evz.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net