Poliţişti din Vama Halmeu, atacaţi de patru indivizi în stare de ebrietate - VIDEO

Ultima actualizare:

    Captură video din timpul incidentului de la Vama Halmeu.
Captură video din timpul incidentului de la Vama Halmeu.

Oamenii legii din Vama Halmeu s-au confruntat cu o situaţie neobişnuită, fiind atacaţi de patru bărbaţi băuţi. 

Poliţiştii de frontieră de la Halmeu au întocmit dosar penal pe numele a patru persoane după ce acestea au agresat şi au adresat injurii unor poliţişti de frontieră care erau de serviciu în vama din localitate, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, în 29 decembrie, în jurul orei 02.40, mai multe persoane care consumaseră băuturi alcoolice la un bar din apropierea vămii au început să înjure un poliţist de frontieră, iar unul dintre bărbaţi l-a lovit pe poliţist cu pumnul în faţă.

Imediat au intervenit colegii poliţistului, agresorul fiind imobilizat şi dus la sediul vămii. Acesta a fost dus în camera de triere şi reţinere administrativă, unde a provocat distrugeri.

Potrivit sursei citate, în timpul intervenţiei pentru imobilizarea bărbatului alte persoane au ieşit din barul respectiv, aruncând cu sticle de bere spre poliţiştii de frontieră aflaţi la faţa locului şi rănindu-l pe unul dintre ei. Ca urmare, alte trei persoane au fost încătuşate şi duse la sediul sectorului.

În urma cercetărilor s-a stabilit ca persoanele care au participat la altercaţie sunt localnici din Halmeu cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani.

Cei patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru mai multe infracţiuni, între care ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi distrugere.

Bărbatul de 31 de ani şi unul dintre tinerii de 22 de ani au fost duşi la Judecătoria Satu Mare, care a emis pe numele lor mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, iar celălalt tânăr de 22 de ani şi bărbatul de 30 de ani au interdicţie de a părăsi localitatea pentru o perioadă de 29 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net