Poliţişti de frontieră prinşi la braconaj. Au dat bir cu fugiţii când i-au văzut pe colegii lor!

Ultima actualizare:

Cei trei poliţişti de frontieră au mers împreună cu un prieten la vânătoare în apropierea localităţii Golăeşti. Ghinionul lor a fost că aseară colegii lor au organizat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii braconajului cinegetic.

Iaşi: Poliţiştii de frontieră prinşi la braconaj au scăpat de dosar penal

Oamenii legii i-au identificat pe braconieri în apropierea localităţii Golăeşti şi, după ce au văzut că aceştia se îndreaptă într-o zonă împădurită pe fâşia de protecţia a frontierei de stat, au decis să-i urmărească. După aproximativ douăzeci de minute, vânătorii au fost identificaţi la o fermă din apropierea râului Prut, cu un porc mistreţ împuşcat lângă maşina staţionată. Când i-au văzut pe poliţişti, braconierii au demarat în trombă maşina, sperând să scape de aceştia.

Maşina lor a fost urmărită şi în scurt timp suspecţii au fost prinşi, identificaţi şi legitimaţi. Cei trei poliţişti de frontieră se numesc Iulian M., Constantin N. şi Mihai A., iar cea de-a patra persoană, Andrei V. Toţi s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj.

„Pe timpul cercetării evenimentului, în autoturismul mai sus menţionat au fost descoperite: trei arme de vânătoare, 43 cartuşe de vânătoare, 2 cuţite de vânătoare, ustensile de pescuit şi trusă accesorii, 2 lanterne, urme de sânge proaspăt şi fire de păr de animal sălbatic", menţionaează reprezentanţii IPJF

Află AICI ce sancţiuni riscă cei trei poliţişti

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net