Polițista nonconformistă pozează în ipostaze provocatoare, cu tatuajul dintre sâni la vedere

Ultima actualizare:
Face ravagii pe Internet cu pozele sale
Face ravagii pe Internet cu pozele sale

“Fetele să-şi urmeze visele!” - acesta este îndemnul unei poliţiste din Hunedoara. Tânăra nonconformistă a stârnit uimirea colegilor săi, după ce şi-a împodobit trupul cu tatuaje. Ea a publicat o mulţime de fotografii în ipostaze provocatoare, stârnind admiraţia internauţilor.

Are 30 de ani şi vânează infracţiuni economice. Atena Elena Bănuţ a devenit poliţistă în 2009, iar în prezent lucrează la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. Ceea ce o deosebeşte de colegii ei este mulţimea de tatuaje pe care şi le-a realizat în ultimii ani şi cu care se mândreşte pe reţelele sociale, scrie adevarul.ro. Potrivit regulamentului, poliţiştii au voie să se tatueze, atâta vreme cât simbolurile inscripţionate nu sunt vizibile, când aceştia poartă uniforma de vară. 

Tânăra s-a conformat, astfel că tatuajele cu care şi-a împodobit trupul au fost făcute pe coapse, pe piept şi pe spate. Atena Bănuţ nu ezită să se fotografieze în ipostaze sexy, imagini pe care le publică pe pagina sa de socializare. „Eu nu sunt ipocrită. Ştiu că femeile îşi doresc admiraţia sexului opus. Le-aş spune fetelor să îşi urmeze visele şi să se pună pe ele pe primul loc, dar să nu-şi neglijeze cariera. Să aibă grijă de ele şi să investească în ele!”, spunea tânăra, acum trei ani, pentru adevarul.ro.


    Face ravagii pe Internet cu pozele sale
Face ravagii pe Internet cu pozele sale
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net