Poliţista care şi-a înjunghiat şeful, în pericol să nască prematur

Ultima actualizare:

Stresul pare a fi principal cauză a înrăutăţirii stării de sănătate a tinerei de 27 de ani. Melania Renghea a ajuns din nou la spital acuzând ameţeli şi tensiune mică. Ea se teme pentru sănătatea copilului ei, care ar trebui să vină pe lume într-o lună. Medicii care au examinat-o spun însă că poliţista e în pericol să nască prematur din cauza unei anemii şi a stresului din ultima perioadă. Femeia s-a simţit rău, fiind afectată emoţional de modul în care decurge ancheta care o vizează.

“Ancheta e în curs de desfăşurare. Dosarele merg din ce în ce mai rău. E în impas, totul fiind în favoarea lor. Sunt terminată şi fizic şi psihic, şi nu vreau ca acest copilul să sufere mai mult. Primesc transfuzie de sânge să se amelioreze starea generală să nu îl afectez pe el. Am făcut injecţii pentru dezvoltarea plămânilor lui. Sunt acum în 33 de săptămâni”, a declarat Melania Renghea pentru rtv.net.

Poliţista a fost audiată după ce în luna decembrie a anului trecut şi-a înjunghiat fostul şef de la Poliţia Balş, comisarul Gheorghe Barbu, de mai multe ori, în abdomen şi picioare. Gestul extrem al femeii a fost justificat de aceasta prin faptul că superiorul ar fi violat-o în trecut. Melania Renghea a depus plângere la poliţie împotriva fostului ei şef.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net