Poliţist suspectat că proteja «peştii»

politist-122644621.jpg

politist, prostituate, pesti, protectie
Poliţistul Claudiu Racoviţă e vecin cu unul dintre cei trei reţinuţi, iar anchetatorii bănuiesc că i-ar fi protejat pe infractori
Citeste tot despre: 

Ar fi trebuit să-i demaşte pe infractori, dar îi proteja. Poliţistul Claudiu Racoviţă, de la Poliţia Municipală Târgu-Jiu, e implicat într-un dosar de trafic de persoane şi spălare de bani.

Poliţiştii de la Crima Organizată au descins, marţi, la domiciile a patru persoane, printre care şi la agentul de poliţie. Bogdan Şalapa (25 de ani) şi Florin Nimară (40 de ani), ambii din Târgu-Jiu, au fost reţinuţi  sub acuzaţiile de trafic de persoane, aderare la un grup infracţional organizat şi spălare de bani.

Suspect în dosar mai e şi Dumitru Ion Cartianu, care e acuzat, în plus, şi de comiterea infracţiunii de trafic de minore, acesta fiind deja arestat în altă cauză. Activitatea grupului s-a desfăşurat în perioada 2010 – august 2015. Aceştia au obligat 13 tinere majore şi patru minore să se prostitueze în ţară şi în afara ţării şi au obţinut de pe urma lor aproximativ 150.000 de euro.

Poliţiştii au confiscat un autoturism, 250 de lire sterline, 540 de euro, 25.500 de forinţi, 1.000 de lei, bijuterii, nouă telefoane mobile, două laptop-uri şi un pistol cu gaze. Poliţistul e vecin cu unul dintre reţinuţi, iar anchetatorii bănuiesc că i-ar fi protejat pe infractori. Deocamdată, agentul are calitatea de martor, însă va fi audiat.

fete-122325545465.jpg

politist, prostituate, pesti, protectie
17 tinere, dintre care patru minore, au fost obligate să se prostitueze
Loading...
 
 

Citește și