Poliţist de frontieră, găsit în pat cu gâtul tăiat de flex. Bărbatul avea 43 de ani

politie.jpg

Foto: News.ro

Un poliţist de frontieră în vârstă de 43 de ani, din localitatea vasluiană Berezeni a fost găsit mort luni, 23 noiembrie, la locuinţa părinţilor săi. Acesta era în stare de inconștiență și a murit în condiții violente.

Polițistul, care locuia cu părinții săi, a fost găsit în stare de inconştienţă în pat, prezentând o plagă masivă la nivelul gâtului. Alături de el se afla un flex în stare de funcţiune. Echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, constatând doar decesul.

Poliţist de frontieră, găsit cu gâtul tăiat de flex. Se vehiculează ipoteza sinuciderii

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul. Bărbatul nu era căsătorit şi era cunoscut ca fiind o persoană liniştită. Vestea morţii sale i-a bulversat pe colegii săi din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni.
În urma cercetărilor efectuate, reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că „nu sunt suspiciuni în privinţa decesului” conturându-se ipoteza sinuciderii. Potrivit anchetatorilor, poliţistul de frontieră, în vârstă de 43 de ani, fusese diagnosticat cu COVID, însă în urma bolii a rămas cu o depresie profundă, pentru care urma tratament medicamentos, informează Adevărul.ro.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1