Poliţist de 29 ani, ajutor al şefului de post dintr-o comună din Giurgiu, găsit împuşcat în cap, în maşină

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Un poliţist de 29 de ani, ajutorul şefului de post din comuna Găiseni, judeţul Giurgiu, a fost găsit împuşcat în cap într-un autoturism, pe un drum comunal. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Poliţia Judeţeană Giurgiu arată că a fost sesizată, joi, în jurul orei 13.00, printr-un apel la 112 făcut de un bărbat care a spus că la ieşirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni, într-o maşină, se află o persoană plină de sânge.

Acolo s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin care au constatat că pe DC 187, la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, este un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului. "În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului. Poliţistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anulului 2017, în funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu", menţionează sursa citată. Poliţistul a fost evaluat din punct de vedere psihologic în 26 iulie 2017, potrivit news.ro. O echipă operativă complexă, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, face cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net