Poliţist cu hobby bizar: are o colecţie de 1.600 de telefoane mobile

Ultima actualizare:

    Ştefan Turcu şi o parte din impresionanta sa colecţie de mobile
Ştefan Turcu şi o parte din impresionanta sa colecţie de mobile

Focşăneanul Ştefan Turcu a cumpărat cea mai mare parte a celularelor în ultimii cinci ani.

Ştefan Turcu, în vârstă de 28 de ani, este agent la Poliţia de Transporturi Feroviare şi are o pasiune ceva mai ciudată, după cum singur recunoaşte.

De cinci ani colecţionează telefoane mobile, pe care le-a cumpărat din salariul său, nu foarte mare, de poliţist. Spune că s-a îndrăgostit iremediabil de telefonia mobilă încă din anul 1998, când tatăl său şi-a cumpărat primul celular, o raritate la acea vreme.

„Era un Nokia 5110 şi mi se părea ceva incredibil să poţi să mergi pe stradă şi să vorbeşti la telefon. M-am rugat de tata mult să mi-l împrumute şi mie la şcoală şi timp de trei ani l-am împărţit împreună. Abia când eram în clasa a XII-a tata mi-a cumpărat şi mie un telefon, un Nokia 3310 şi nu pot descrie în cuvinte bucuria pe care am avut-o", povesteşte Ştefan despre primele contacte cu telefoanele mobile.

Colegii se distrează, el cumpără telefoane

Mai târziu, odată cu evoluţia tehnologiei în domeniu, noile telefoane apărute pe piaţă au început să-i trezească şi mai mult interesul tânărului. Astfel că telefonul vechi l-a înlocuit cu unul nou şi a continuat în ritmul acesta, făcându-i şi pe prieteni să se minuneze de faptul că îşi schimbă mai mult telefoanele decât tricourile.

Lucrurile au căpătat amploare însă abia când Ştefan a început să obţină propriile venituri, adică în ultimii cinci ani, de când s-a angajat ca poliţist.

„Băieţii de vârsta mea merg şi se distrează în cluburi, în vacanţe. Eu îmi pun banii de o parte şi cumpăr telefoane. Cum prind un telefon deosebit, cum îl cumpăr. În colecţia mea se află telefoane din mai multe modele, dar numai care mi-au plăcut mie. Aşa că nu pot să spun că am un telefon drag. Dacă aş putea să le folosesc în acelaşi timp pe toate ar fi perfect. Am de la modele simple, cum este Nokia 7210, primele telefoane communicator, primul Nokia cu cameră foto din lume, sau telefonul care măsoară nivelul de zgomot şi până la telefoane business", îşi prezintă Ştefan Turcu doar o mică parte din valoroasa sa colecţie.

Citeşte mai mult despre pasiunea poliţistului AICI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net