Politicienii UNPR îl apără pe Oprea: „Linşaj mediatic al Opoziţiei”

liliana_minca_adevarul.jpg

liliana minca
Liliana Mincă, deputat UNPR, crede că ministrul Gabriel Oprea este atacat pe nedrept pentru moartea unui poliţist aflat în coloana sa oficială
Foto: adevarul.ro

La aproape o săptămână de la moartea poliţistului Bogdan Gigină, politicienii UNPR se prefac că nu înţeleg campania împotriva ministrului Gabriel Oprea. Ei susţin că totul reprezintă un joc politic prin care Opoziţia vrea să preia puterea în stat. Acoliţii lui Oprea ignoră un lucru esenţial: un om a murit în timp ce lucra pentru şeful lor.

Click! a scris pe totul parcursul acestei săptămâni despre cazul poliţistului motociclist Bogdan Gigină, care şi-a pierdut viaţa marţi (20 octombrie), în timp ce se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Şi alte instituţii de presă au tratat subiectul, precum Adevărul şi Digi24, dar au fost şi cazuri în care totul a fost trecut sub tăcere.

Duminică (25 octombrie), preşedintele Klaus Iohannis a cerut public lui Victor Ponta şi lui Gabriel Oprea să dea explicaţii despre incidentul de marţi. A fost prilejul potrivit pentru politicienii UNPR să iasă la atac, iar Digi 24 a adunat câteva reacţii ale acestora.

Liliana Mincă, deputat UNPR: “Eu nu am văzut decât acest linşaj mediatic al Opoziţiei. Nimic altceva. Oamenii ăştia îşi doresc din tot sufletul Puterea.”

Sebastian Grapă, senator UNPR: „Doamna Gorghiu este obsedată de demisii. Cred că dacă mâine ar ieşi în stradă, din casă, şi s-ar împiedica în faţa blocului de o groapă, ar spune că cere demisia administratorului de bloc.”

Ion Răducanu, deputat UNPR: „Deontologi autointitulați apărători ai democrației și dreptății sociale, care pe fondul nenorocirii abătute asupra familiei polițistului mort în timpul serviciului, aruncă cu noroi în ministrul de interne Gabriel Oprea.”

Înainte de a trata acest caz, Click! a scris despre un personaj din cealaltă tabără politică. Şeful Cancelariei lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache, a fost fotografiat în timp ce dormea la o întâlnire cu oficialităţi sârbe. Şi atunci protagonistul a spus că este ţinta unui atac politic.

 

Loading...

Citește și

 • ion raducanu

  Vicepreședintele UNPR Ion Răducanu a sărit în apărarea ministrului Gabriel Oprea, după ce mai multe voci i-au cerut demisia. Cazul polițistului Bogdan Gigină, care a murit marți (20 octombrie), după ce a căzut într-o groapă cu motocicleta, în timp ce îi deschide drumul vicepremierului, a șocat o țară întreagă. În timp ce mulți îi cer socoteală lui Oprea, prietenii lui din partid încearcă să îl scuze și să arunce vina în ograda altora.

 • gabriel oprea politist bogdan ginina

  După cinci zile de tăcere, Ministerull Afacerilor Interne a transmis, duminică (25 octombrie), prima declarație oficială privind ancheta morții polițistului Bogdan Gigină, care a căzut într-o groapă, în timp ce îi deschidea drumul lui Gabriel Oprea. MAI susține că ministrul nu poate da detalii pe acest subiect înainte de finalizarea anchetei.

 • dan mihalache

  Funcţie grea, deplasări multe, răspundere mare. Nu-i uşor să fii mâna dreaptă a unui preşedinte de ţară. Chiar şi pe cei mai puternici bărbaţi de stat îi ajunge, la un moment dat, oboseala. Imaginile alăturate stau mărturie că până şi Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale a lui Klaus Iohannis, mai doarme, din când în când. Ce mai contează că acest lucru se întâmplă tocmai în timpul unei întâlniri importante cu oficialităţile din Serbia?

 • dan mihalache

  Şeful Administraţiei Prezidenţiale a reacţionat după ce Click! a prezentat fotografii din timpul unei vizite oficiale desfăşurate în luna iulie în capitala Serbiei în care acesta apare tolănit într-un scaun. Dan Mihalache a comentat pe stiripesurse.ro interpretarea dată acestor poze.

 • gabriel oprea politist bogdan ginina

  Noi mărturii halucinante au apărut în cazul polițistului care a căzut cu motocicleta în groapă, în timp ce îi deschidea drumul ministrului de interne Gabriel Oprea. Potrivit unor surse din Poliție, motocicletele nu au mai fost reparate de foarte mult timp, iar cei care investesc în piese de schimb sunt chiar polițiștii care le folosesc.

 • Secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor care l-a apărat pe Gabriel Oprea în cazul poliţistului mort Bogdan Gigină (28 de ani) a fost filmat în timp ce se distra la o petrecere a UNPR, partidul condus de vicepremier.