Politicienii UNPR îl apără pe Oprea: „Linşaj mediatic al Opoziţiei”

Ultima actualizare:

    Liliana Mincă, deputat UNPR, crede că ministrul Gabriel Oprea este atacat pe nedrept pentru moartea unui poliţist aflat în coloana sa oficialăFoto: adevarul.ro
Liliana Mincă, deputat UNPR, crede că ministrul Gabriel Oprea este atacat pe nedrept pentru moartea unui poliţist aflat în coloana sa oficialăFoto: adevarul.ro

La aproape o săptămână de la moartea poliţistului Bogdan Gigină, politicienii UNPR se prefac că nu înţeleg campania împotriva ministrului Gabriel Oprea. Ei susţin că totul reprezintă un joc politic prin care Opoziţia vrea să preia puterea în stat. Acoliţii lui Oprea ignoră un lucru esenţial: un om a murit în timp ce lucra pentru şeful lor.

Click! a scris pe totul parcursul acestei săptămâni despre cazul poliţistului motociclist Bogdan Gigină, care şi-a pierdut viaţa marţi (20 octombrie), în timp ce se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Şi alte instituţii de presă au tratat subiectul, precum Adevărul şi Digi24, dar au fost şi cazuri în care totul a fost trecut sub tăcere.

Duminică (25 octombrie), preşedintele Klaus Iohannis a cerut public lui Victor Ponta şi lui Gabriel Oprea să dea explicaţii despre incidentul de marţi. A fost prilejul potrivit pentru politicienii UNPR să iasă la atac, iar Digi 24 a adunat câteva reacţii ale acestora.

Liliana Mincă, deputat UNPR: “Eu nu am văzut decât acest linşaj mediatic al Opoziţiei. Nimic altceva. Oamenii ăştia îşi doresc din tot sufletul Puterea.”

Sebastian Grapă, senator UNPR: „Doamna Gorghiu este obsedată de demisii. Cred că dacă mâine ar ieşi în stradă, din casă, şi s-ar împiedica în faţa blocului de o groapă, ar spune că cere demisia administratorului de bloc.”

Ion Răducanu, deputat UNPR: „Deontologi autointitulați apărători ai democrației și dreptății sociale, care pe fondul nenorocirii abătute asupra familiei polițistului mort în timpul serviciului, aruncă cu noroi în ministrul de interne Gabriel Oprea.”

Înainte de a trata acest caz, Click! a scris despre un personaj din cealaltă tabără politică. Şeful Cancelariei lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache, a fost fotografiat în timp ce dormea la o întâlnire cu oficialităţi sârbe. Şi atunci protagonistul a spus că este ţinta unui atac politic.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net