Politicianul Mihail Bălășescu, ucis de socrul lui?

mihai_balasescu.jpg

mihail balasescu ucis sorcru pnl
Criminalul a lăsat un bilet prin care și-a mărturisit fapta
Foto: ziarelive.ro

Fostul secretar adjunct PNL, Mihail Bălășescu, a fost găsit mort în casa tatălui soției lui, în județul Ilfov, vineri (4 septembrie). Polițiștii au demarat o anchetă și au deja un suspect principal în acest caz.

Bălășescu a fost însurat de patru ori. Principalul suspect este un fost socru, tatăl ultimel sale soții. În locuința lui a fost găsit și cadavrul politicianului, alături de un bilet în care bărbatul își anunța crima, potrivit Mediafax.

Fostul socru ar fi lăsat o scrisoare unei rude în care anunța că îl va omorî pe Mihail Bălășescu, ca după aceea să dispară fără urmă. Bărbatul este în acest moment principalul suspect și este căutat de către oamenii legii. Mihail Bălășescu a fost scretar general adjunct al PNL în perioada în care președinte al partidului era Crin Antonescu. 

Loading...
 
 

Citește și

  • mihail balasescu

    Fostul secretar general adjunct al PNL, Mihail Bălășescu, a fost găsit decedat, vineri (4 septembrie) în locuința unei rude a uneia dintre fostele sale soții. Politicianul era acoperit cu o pătură, iar polițiștii suspectează faptul că acestea ar fi fost ucis.

  • Deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu a decedat, marţi dimineaţă, în urma unui infarct. Potrivit corespondentului Mediafax, preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a declarat că decesul este o surpriză deoarece parlamentarul în vârstă de 50 de ani nu avea probleme de sănătate şi ducea o viaţă sănătoasă

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1