Politician român, găsit mort! Se ia în calcul ipoteza unei crime

mihail_balasescu.jpg

mihail balasescu
Politicianul Mihail Bălășescu a fost găsit mort vineri, 4 septembrie
foto: Captură Youtube

Fostul secretar general adjunct al PNL, Mihail Bălășescu, a fost găsit decedat, vineri (4 septembrie) în locuința unei rude a uneia dintre fostele sale soții. Politicianul era acoperit cu o pătură, iar polițiștii suspectează faptul că acestea ar fi fost ucis.

Principalul suspect este chiar una dintre rudele fostei soții, potrivit Mediafax.ro. Se pare că, după primele investigații, anchetatorii au descoperit faptul că moartea lui Mihai Bălășescu a fost una violentă. Din acest motiv, polițiștii iau în calcul și posibilitatea ca decesul politicianului să fi survenit în urma unei încăierări.

Politicianul a activat ca secretar general adjunct la PNL în perioada în care la președinția partidului se afla Crin Antonescu.

Loading...
 
 

Citește și

  • Deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu a decedat, marţi dimineaţă, în urma unui infarct. Potrivit corespondentului Mediafax, preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a declarat că decesul este o surpriză deoarece parlamentarul în vârstă de 50 de ani nu avea probleme de sănătate şi ducea o viaţă sănătoasă

  • valentin nicolau moarte deces inmormantare

    Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira, fost şef al Televiziunii Române, scriitor şi dramaturg, a decedat, marţi (13 ianuarie), la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.