Poliția Română are un nou șef. Chestorul Benone Marian Andrei a fost numit joi de premierul Florin Câțu

catu.jpg

Florin Cîțu
Florin Cîțu l-a numit șef al Poliției Române pe șeful Direcției de Operațiuni Speciale
Citeste tot despre: 

Chestorul Benone-Marian Andrei este noul șef al Poliției Române. Ofițerul a fost numit în funcție joi de primul-ministru Florin Cîțu. Până azi șeful Poliției Române a fost chestorul Eduard Mirițescu, numit în funcție pe 1 septembrie 2020, după uciderea interlopului Emi Pian

Decizia premierului Florin Cîțu de numire a noului șef al Inspectoratului General al Poliției Române a fost publicată deja în Monitorul Oficial. Chestorul de poliție Benone Marian Matei, noul șef al Poliției Române, va avea rang de secretar de stat.

Ce se știe despre noul șef al Poliției Române, chestorul Benone-Marian Andrei

Chestorul Benone-Marian Andrei este băcăuan și a fost până acum șeful unității de elită a Poliției Române, Direcția de Operațiuni Speciale (DOS) anunță news.ro. Înainte de a deveni șeful DOS, ofițerul a ocupat mai multe funcții de conducere la Direcția de Combatere a Criminalității Organizat. Ofițerul Benone-Marian Andrei a primit în noiembrie 2020 gradul de chestor de poliţie alături de alți 20 de ofițeri din MAI. Ofițerul este căsătorit iar soția este cadru medical la Spitalul Județean de Urgență Bacău.

 

Citiți și

Poliția Română explică motivul pentru care mașinile au fost colantate în galben și albastru

 

Cine este Eduard Mirițescu, noul şef al Poliţiei Române. Ce cazuri de notorietate a rezolvat

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1