Poliția Mamaia a finalizat ancheta bătăii în care au fost implicați Mario Fresh și Jador. De ce sunt acuzați cei doi

Ultima actualizare:

    Mario Fresh și Jador au anunțat că s-au împăcat cu agresoriiFoto:arhiva personală
Mario Fresh și Jador au anunțat că s-au împăcat cu agresoriiFoto:arhiva personală

Procurorii au primit raportul final în ancheta scandalului din parcarea Breeze din Mamaia, în care au fost implicați în luna iunie cântăreţii Mario Fresh şi Jador.Cei doi au luat bătaie de la mai mulţi indivizi, pe motiv că ar fi vrut să se aşeze la masa VIP, aceeaşi pe care şi-o doreau şi agresorii.Polițiștii îi acuză acum pe cei doi de încăierare deși se spunea că părțile au căzut la pace.

Conflictul s-a petrecut la jumătatea lunii iunie, jurul orei 4.30. Cântărețul de manele Jador, Mario Fresh și iubita sa Alexia Eram, fata celebrei Andreea Esca, plecau din club. În parcare, cei doi bărbați au fost atacați de mai mulți bărbați și loviți. Motivul a fost pueril, o ceartă pe locurile la o masă VIP. Conflictul s-a terminat rapid, au apărut polițiștii dar nici unul dintre cei atacați nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mario Fresh era însoţit de iubita sa, Alexia Eram, care potrivit martorilor s-a speriat foarte tare.

Ce spun poliţiştii despre scandal

”În jurul orei 04.30, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că în zona unui club terasă din staţiunea Mamaia ar fi avut loc un conflict. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani iar, în urma verificărilor, s-a stabilit că acesta, împreună cu alte două persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea localului. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, anunțau reprezentanții IPJ Constanța după conflict potrivit replicaonline.ro

Raportul final schimbă încadrarea pentru Mario Fresh și Jador

Potrivit aceleași surse, ancheta a ajuns la final, iar dosarul a fost trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, după cum au precizat surse apropiate anchetei. Însă surpriză: diin victime, Jador şi Mario Fresh au ajuns inculpaţi. De ce? Toți cei opt protagoniști ai scandalului, Mario Fresh, Jador și cei șase suspecți care i-au atacat, sunt cercetați acum pentru același lucru: încăierare și perturbarea liniștii publice.

Citiți și

Jador şi Mario Fresh, bătuți în fața unui club din Mamaia! Motivul scandalului

VIDEO Aici locuiesc Alexia Eram și Mario Fresh! Imagini din "cuibușorul de nebunii" al fiicei Andreei Esca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net