Poftiţi la târgurile de Crăciun!

Ultima actualizare:

    Universitate. 15.000 de  sarmale vă  așteaptă în  “buricul” oraşuluiFoto: Sever Gheorghe
Universitate. 15.000 de sarmale vă așteaptă în “buricul” oraşuluiFoto: Sever Gheorghe

Agitaţie pe străzi, forfotă în magazine. Românii dau din colţ în colţ pentru a împlini dorinţele celor dragi în prag de sărbători, iar cele mai aglomerate locuri din aceste zile sunt târgurile de cadouri.

În capitală, bucureştenii au luat cu asalt tâgul de Crăciun de la Piaţa Universităţii, locul în care muzica bună, concertele de colinde şi donaţiile de jucării se înpletesc cu miresmele ameţitoate de vin fiert, turtă dulce şi sarmale. Delicioasele preparate învelite în varză acră sunt pentru tată lumea, căci bucătăresele, care vin tocmai din Maramureş, au pregătit 15.000 de bucăţi. Târgul din centrul oraşului s-a deschis pe 29 noiembrie şi se va închide la 28 decembrie. Romexpo e locul ideal dacă eşti în căutarea unor îmbrăcăminte de iarnă. Cadoul perfect vine din Ecuador, la propunerea lui Angel Munoz.

Stabilit în România în 1992, ecuadorianul a deschis un magazin în capitală în care vinde pulovere (65 lei), căciuli (30-35 lei) şi şosete (25 lei) din lână, intens colorate. Pentru amatorii de dulcegării, cea mai bună alegere sunt borcănaşele cu bunătăţi de Topoloveni (gemuri, compoturi şi salate inedite). Puteţi cumpăra gemuri cu 6-9 lei, zacuscă - la 7 lei şi vinete cu susan - la 7 lei. Târgul e deschis până la 21 decembrie, iar intrarea e liberă. La Sala Dalles vă aşteaptă un „Crăciun ales” şi cadouri cu dichis.Găsiţi aici brăduţi, globuri pictate manual, ornamente din lemn cu modele de peste o sută de ani şi ciocolată belgiană. Târgul poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 - 20.00, iar intrarea e liberă. 

Elisabeta Onu,  din Bascov  (Argeș), coace  turtă dulce în  fiecare an
Elisabeta Onu, din Bascov (Argeș), coace turtă dulce în fiecare an

Un pulover din  lână pentru copii  de 2 ani costă  65 lei, la Angel  Munoz
Un pulover din lână pentru copii de 2 ani costă 65 lei, la Angel Munoz

71 de căsuţe amenajate în Piaţa Mare din Sibiu

În centrul Sibiului e deja sărbătoare! Târgul de Crăciun a debutat la 21 decembrie şi se va încheia la 26 decembrie. Localnicii şi turiştii vor găsi în cele 71 de căsuţe amenajate în Piaţa Mare: turtă dulce, cozonaci, gogoşi, plăcinte, cârnaţi precum şi aranjamente sau cadouri de Crăciun. Copiii pot participa la atelierele tematice desfăşurate în Căsuţa lui Moş Crăciun. Intrarea e liberă.

Brad de 28 de metri şi concert Andra, la Braşov

Azi se aprind luminiţele în Braşov. Bradul din Piaţa Sfatului are 28 de metri înălţime şi a fost împodobit cu aproximativ 1 km de şiruri şi conuri luminoase. 

Luminile se vor aprinde la 17.00, iar momentul festiv va fi urmat de recitaluri de colinde. Seara se va încheia cu un concert al Andrei şi un foc de artificii. De la comercianţi veţi putea cumpăra dulciuri, mâncare, aranjamente sau cadouri pentru cei dragi. Accesul e gratuit.

Moş Crăciun ajunge la «Christmas Village» la Galaţi

Gălăţenii vor avea ocazia să aleagă daruri, ornamente şi bunătăţi deosebite la Târgul Naţional de Sărbători “Christmas Village”. Târgul tematic se va desfăşura pe perioada a trei zile: 19, 20 şi 21 decembrie. Va fi amplasat pe galeriile principale ale mall-ului Shopping City şi pe toată durata târgului vor fi pregătite diverse momente tematice şi artistice. Tot aici, cei mici vor avea ocazia să-l întâlnească pe Moş Crăciun. Intrare liberă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net