Învăță cum se încondeiază ouăle, la Muzeul Satului

nistor_celica-oua_incondeiate_bucovina-paste.jpg

Zilele acestea, 20 și 21 aprilie, Muzeul Satului este pregătit de Paște. Este organizat un atelier special unde puteți învăța de la meșteri populari autentici să încondeiați ouă
Zilele acestea, 20 și 21 aprilie, Muzeul Satului este pregătit de Paște. Este organizat un atelier special unde puteți învăța de la meșteri populari autentici să încondeiați ouă
FOTO: Florin Șuler

Muzeul Satului continuă să ne uimească de fiecare dată. Zilele acestea, vizitatorii vor intra în spiritul sărbătorii de Paște. Puteți învăța și dumneavoastră să învățați cum se încondeiază ouăle. Este un atelier special, pentru copii și părinți.

I se spune ”Orașul vrăjit”. Într-adevăr, Muzeul Satului este mereu surprinzător.

Zilele acestea, 20 și 21 aprilie, muzeul este pregătit de Florii și de Paște. Este organizat un atelier special unde copiii și părinții lor pot învăța de la meșteri populari autentici să încondeieze ouă și să confecționeze decorațiuni de primăvară.
 • Muzeul Staului - stand țuică de Bihor
  Muzeul Staului - stand țuică de Bihor
  FOTO: Florin Șuler
 • Muzeul Staului - stand de oale din lut
  Muzeul Staului - stand de oale din lut
 • Muzeul Satului - încondeiat ouă
  Muzeul Satului - încondeiat ouă
  FOTO: Florin Șuler
 • Muzeul Satului a fost vizitat de elevii de la Școala 3, din Pipera, la ”Școala altfel”
  Muzeul Satului a fost vizitat de elevii de la Școala 3, din Pipera, la ”Școala altfel”
  FOTO: Florin Șuler
 • Maximize

1/4

Puteți învăța cum se încondeiază ouăle

Atelierul de încondeiat ouă este deschis în zilele de 20 și 21 aprilie, de la ora 11.00, la ora 12.30 și se adresează copiiilor cu vârste între 5 și 14 ani. Costul unui atelier este de 25 de lei/participant, iar materialele nesesare sunt puse la dispoziție de organizatori.

Înscrierile se pot face pe adresa de mail programe.culturale@muzeul-satului.ro. Trebuie să spuneți numele copilului, vârsta și un nume de telefon unde pot fi contactați părinții.

Pe aleile muzeului veți întâlni și alte atracții pentru că au venit meșteri populari olari, cu străchini și oale din lut, producător de brânză, de iaurturi și de țuică.

Uite aici turul virtual prin Muzeul Satului din Capitală

Poate vă interesează și câte zile de vacanță au elevii

Citiți și despre cifrele de pe ouă

Loading...

Citește și

 • Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici sâmbătă, 20 aprilie 2019, de la ora 11:00 la o întâlnire cu un iepuraș de Paște

  Copilașii vor avea o supriză, sâmbătă, 20 aprilie, la Muzeul Antipa din Capitală. De la ora 11.00, se pot întâlni cu neînfricații exploratori Dodi și Roni, dar și cu un iepuraș de Paște.

 • Aur, marmură și cristal, la sediul istoric al Băncii Naționale a României BNR), din strada Doamnei nr. 8, din Capitală

  Aur, marmură și cristal, la sediul istoric al Băncii Naționale a României BNR), din strada Doamnei nr. 8, din București. Astăzi, 17 aprilie, de la ora 11.00, până la ora 19.00, porțile au fost larg deschise pentru vizitatori cu ocazia împlinirii a 139 de ani de la înființare. Dacă ratați ziua de astăzi, puteți vizita Muzeul BNR și în celelalte zile.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1