Poftiţi la moşia lui Mugur Isărescu!

Ultima actualizare:

    Guvernatorul Isărescu cum nu l-ați mai văzut: în bermude, tricou și șlapiFotografii: worlditineraries.co
Guvernatorul Isărescu cum nu l-ați mai văzut: în bermude, tricou și șlapiFotografii: worlditineraries.co

Crama guvernatorului BNR din Drăgăneşti, Vâlcea, a fost inclusă pe lista destinaţiilor turistice de lux. Se întinde pe 40 de hectare şi are o producţie de 150.000 de sticle pe an.

Mugur Isărescu a acceptat să primească pe imensa sa proprietate de la Drăgăneşti, Vâlcea, o echipă de la site-ul de destinaţii de lux World Itineraries. S-a lăsat fotografiat în ţinută lejeră: pantaloni scurţi şi tricou cu David Bowie, unul dintre artiştii favoriţi.

Cu această ocazie, putem să vedem şi noi superba proprietate ce se întinde pe 40 ha.


    Pensiunea are două niveluri
Pensiunea are două niveluri

Pensiunea cu două niveluri are şase camere, şi este decorată cu mobilier din lemn masiv, tablouri vechi, fotografii de epocă ale familiei Isărescu. Construcţia este ridicată pe domeniul guvernatorului, care deţine şi o vie, din care produce vinurile Casa Isărescu. Crama are o instalaţie modernă din Italia unde face vinurile, pe care le pune la învechit în butoaie din stejar din Transilvania, scrie World Itineraries.

Produce 150.000 de sticle de vin pe an

Pentru degustări se merge în crama răcoroasă de la subsol sau, dacă e frumos afară, pe terasa de unde se vede toată valea din jur, dar şi Carpaţii în depărtare. Aici, bunicii lui Mugur, şi propriii părinţi, Aritina şi Constantin Isărescu, au produs primele vinuri de familie. Acum, managerul viei este Costin, fiul de 30 de ani al guvernatorului, arhitect. Crama datează din 1850, are o podea de ardezie, un tron ​​bogat de nuc, o masă rotundă impresionantă, trofee de vânătoare.


    Mobilierul este  din lemn masiv, sculptat manual; Domeniul din Drăgășani are 40 ha
Mobilierul este din lemn masiv, sculptat manual; Domeniul din Drăgășani are 40 ha

Camerele au mobilierul din lemn sculptat, podea netedă din lemn şi covoare ţesute manual, cu design floral deschis. 

Potrivit declaraţiei de avere din 2016, guvernatorului BNR deţine o avere fabuloasă. Mugur Isărescu ocupă funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a României (BNR) din 1990 şi până în prezent, cu o mică pauză între 1999 şi 2000, când a fost prim-ministru al României. În ultimul an fiscal, Isărescu a obţinut 1.164.069 lei, pentru funcţia de guvernator, şi 34.428 lei de la Academia Română. Are trei terenuri intravilane, în Bucureşti, comuna Drăgăşani şi comuna Gruiu, are un apartament în Bucureşti, o casă de locuit în Gruiu şi una de vacanţă în Drăgăşani. Pe numele său figurează un autoturism Eagle şi o barcă cu motor Delta. El a declarat bijuterii, tablouri şi alte bunuri preţioase a căror valoare depăşeşte 130.000 de euro.

Managerul moşiei este Costin Isărescu

simeon stalpnicul png

Cu ocazia acestei şedinţe foto avem ocazia să-l vedem şi pe fiul de 30 de ani al guvernatorului, Costin, arhitect şi manager al domeniului de la Drăgăşani. Pe când era mai tânăr, Costin era pasionat de maşini scumpe şi de distracţie în cluburi, dar se pare că acum se ocupă de afacerile tatălui său. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net