Poftiți la gulașul uriaș!

bograci.jpg

ceaun gulas record secui targ
În Capitală se prepară un gulaș uriaș, demn de Cartea Recordurilor
Citeste tot despre: 

Ce faceți în weekend? Dacă plecați la cumpărături poate treceți și pe la Târgul gastronomic din Capitală. Se gătește într-un ceaun uriaș cea mai mare cantitate de gulaș.

Vor consuma cantități gigantice de legume și carne, doar ca să vă simțiți dumneavoastră bine. În acest weekend, se gătește cea mai mare porție de gulaș din Capitală.

Târgul gastro-cultural Ozosep este deschis în acest weekend în Grădina Verona din Capitală (în spatele librăriei Cărturești, de la bd. Magheru). Este un eveniment special pentru Crăciun unde veți găsi, în afară de deliciosul gulaș, multe produse specifice Sărbătorilor de iarnă, așa cum  sunt preparate de secui.

Vor veni peste 30 de mici producători din Harghita și Covasna cu brânzeturi speciale, preparate din carne – inclusiv din carne de vânat, siropuri și gemuri, miere, pâine de casă, prăjituri, turtă dulce, sărățele, kürtős kalács, palincă și multe altele. De fiecare dată, la eveniment sunt prezenți și meșteri artizani cu jucării din lemn, obiecte din ceramică, articole din piele, lucrate manual, precum și cu bijuterii deosebite.

Aveți garanția organizatorilor că totul este 100% natural.

Dacă nu vă săturați cu o porție din gulașul demn de Cartea Recordurilor, puteți gusta din gulașul, paprikaș ori găluștele cu prune sau stafide, pregătite pe loc de bucătari pricepuți!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1