Poftiți la Festivalul peștelui și fructelor de mare!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă veți fi luni, 8 mai, pe Litoral, nu ratați Festivalul peștelui și fructelor de mare! Vin cei mai buni bucătari de la malul mării și din Deltă.

Cei mai buni băcătari din Delta Dunării și din stațiunile de la malul mării fac show, luni, 8 mai, la restaurantul Aurora din Mamaia. Vor concura pentru cel mai bun preparat, în Festivalul peștelui și fructelor de mare.

Evenimentul se va desfăşura sub formă unui concurs de artă culinară cu specific pescăresc şi fructe de mare. După ce vor fi jurizate, preparatele participanţilor vor fi notate de către o comisie de specialiști. La final, publicul este poftit să guste din preparate.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Profesioniştilor în Gastronomie, împreună cu Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi Restaurantul Aurora din Mamaia.

Festivalul Peştelui şi al Fructelor de Mare se adresează bucătarilor şi maeştrilor bucătari din restaurantele de pe Litoral, Delta Dunării şi din restul ţării şi se va desfăşura sub formă unui concurs de artă culinară cu specific pescăresc şi fructe de mare.

Program eveniment10:00 - 12:00 - Organizare şi instalare participanţi12:00 - Jurizare şi desemnare câştigători12:00 - 18:00 - Preparatele vor fi puse la dispoziţia publicului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net