Poftiți la Festivalul peștelui și fructelor de mare!

Citeste tot despre: 

Dacă veți fi luni, 8 mai, pe Litoral, nu ratați Festivalul peștelui și fructelor de mare! Vin cei mai buni bucătari de la malul mării și din Deltă.

Cei mai buni băcătari din Delta Dunării și din stațiunile de la malul mării fac show, luni, 8 mai, la restaurantul Aurora din Mamaia. Vor concura pentru cel mai bun preparat, în Festivalul peștelui și fructelor de mare.

Evenimentul se va desfăşura sub formă unui concurs de artă culinară cu specific pescăresc şi fructe de mare. După ce vor fi jurizate, preparatele participanţilor vor fi notate de către o comisie de specialiști. La final, publicul este poftit să guste din preparate.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Profesioniştilor în Gastronomie, împreună cu Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi Restaurantul Aurora din Mamaia.

Festivalul Peştelui şi al Fructelor de Mare se adresează bucătarilor şi maeştrilor bucătari din restaurantele de pe Litoral, Delta Dunării şi din restul ţării şi se va desfăşura sub formă unui concurs de artă culinară cu specific pescăresc şi fructe de mare.

Program eveniment
10:00 - 12:00 - Organizare şi instalare participanţi
12:00 - Jurizare şi desemnare câştigători
12:00 - 18:00 - Preparatele vor fi puse la dispoziţia publicului.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1