PNL renunță la miting în ziua moțiunii de demitere a Guvernului pentru a evita revoltele de stradă

Ultima actualizare:

    Vasile Blaga a anunțat că liderii PNL au renunțat la protest pentru ca susținătorii partidului să nu intre în conflict cu adversarii lor politici (foto: Adevărul)
Vasile Blaga a anunțat că liderii PNL au renunțat la protest pentru ca susținătorii partidului să nu intre în conflict cu adversarii lor politici (foto: Adevărul)

Liderii Partidului Național Liberal (PNL) au anunțat că renunță la organizarea mitingului, vineri, în ziua în care în Parlament se va discuta moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Ponta. PNL vrea să evite revoltele de stradă între simpatizanții săi și cei ai Partidului Social Democrat, care au primit aprobare de la Primăria Capitalei să manifesteze în același loc, la aceeași oră.

PNL renunţă la lanţul uman care ar fi urmat să fie organizat vineri la Palatul Parlamentului, fiindcă în aceeași zi, la aceeași oră și în același loc a fost aprobat un miting al PSD. Anunțul a fost făcut de copreședintele PNL Vasile Blaga, care a recunoscut că a fost surprins de decizia Primăriei Capitalei de a suprapune cele două acțiuni de protest. Decizia a fost anunțată miercuri, în urma ședinței Biroului Permanent Național al PNL.

„Nu dorim să fie incidente și nu dorim să fim părtași la evenimente ca acelea din iunie 1990 pentru că, din toate informațiile pe care le aveam, ne așteptam la acest lucru”, a spus Blaga, în urma ședinței BPN al PNL.

PNL primise de la Primăria Capitalei autorizație pentru organizarea unui miting la Palatul Parlamentului, vineri, când Parlamentul va dezbate moțiunea de cenzură a liberalilor. Ulterior, au primit autorizațieși reprezentanții PSD, care vor să-și arate susținerea pentru premierul Victor Ponta, suspendat din funcție de președintele Iohannis pe motiv că acesta e cercetat penal.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net