Ploieştenii au ratat parada de Ziua Națională. «Aș vrea să vă anunț că e 1 Decembrie, nu 1 aprilie»

Ultima actualizare:

    Sute de ploieșteni au ratat evenimentulFoto: Facebook Iubesc Ploieștii
Sute de ploieșteni au ratat evenimentulFoto: Facebook Iubesc Ploieștii

Inedit și rușinos! Locuitorii orașului Ploiești au ratat parada militară din 1 Decembrie, din cauză că autoritățile au devansat ora defilării fără a anunța public acest lucru.

Primăria spune că MApN a organizat parada şi că autorităţile locale doar au anunţat ora aşa cum le fusese comunicată. Evenimentul ar fi trebuit să înceapă la ora 13, dar ploieștenii care au mers la această oră au avut surpriza neplăcută să afle că au ratat momentul. 

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a declarat pentru News.ro că primăria doar a anunţat ora care a fost stabilită de Ministerul Apărării şi că MApN este cel care a luat decizia ca parada să aibă loc mai devreme. Dobre a precizat că nu ştie care sunt motivele pentru care ora paradei militare a fost devansată.

”Mulţumiri din parea copiilor ce au aşteptat cu nerăbdare în frig solemna şi tradiţionala paradă militară de la ora 13.00, care nu a mai avut loc!!! Ruşine, Ploieşti!!!”, a scris o ploieşteancă pe pagina de Facebook, dezamăgită că fiul ei, dar şi alţi copii nu au avut parte de spectacolul uniformelor miliatre. O altă persoană a adăugat: „Aș vrea să vă anunț că astăzi e 1 decembrie, nu 1 aprilie”.

La manifestările organizate de 1 Decembrie la Ploieşti au participat vicepremierul Graţiela Gavrilescu, prefectul judeţului, Mădălina Lupea, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Ce a transmis Primăriei Ploiești după defilare

În comunicatul de după eveniment, Primăria Ploiești a dat vina pe organizatori, Garnizoana Ploiești.

”În contextul decalajului apărut în timpul actiunilor, din aceasta dimineata, care au fost incluse in programul oficial, destinat marcarii  Zilei Naționale a României, facem precizarea ca, ceremonialul militar a fost stabilit, organizat si desfasurat exclusiv de Garnizoana Ploiesti. Municipalitatea isi cere scuze ploiestenilor pentru situatia determinata de decalajul de organizare creat de Garnizoana Ploiesti fata de programul initial anuntat de institutia noastra”.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net