Ploi, lapoviţă şi ninsori, în toată ţara, până joi dimineaţă

Ultima actualizare:

    Vremea se menţine geroasă. Ninsorile sunt așteptate începând cu ziua de marțiFoto Click!
Vremea se menţine geroasă. Ninsorile sunt așteptate începând cu ziua de marțiFoto Click!

Se strică vremea! Meteorologii avertizează într-o prognoză remisă Mediafax, că, până joi dimineaţă, în toată ţara vor fi ploi, lapoviţă şi ninsori, iar în unele zone se va forma polei, dar precipitaţiile se vor restrânge treptat spre estul şi sud-estul ţării.

Potrivit informării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, miercuri, de la ora 10.00, a fost ridicat codul galben de ploi şi ninsori, atât pentru Bucureşti cât şi pentru cele 30 de judeţe care de luni noapte au fost sub avertizare.

Până joi dimineaţă, precipitaţiile se vor restrânge către estul şi sud-estul ţării, unde şi vântul se va diminua treptat în intensitate, dar rafalele vor mai atinge 45 - 55 de kilometri pe oră.

În Moldova, Carpaţii Orientali şi vestul Carpaţilor Meridionali vor predomina ninsorile, iar în Muntenia şi Dobrogea se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă si ninsoare. Izolat se va forma polei şi se vor mai cumula cantităţi de apă de 15-20 de litri pe metru pătrat, se arată în informarea transmisă de ANM, valabilă până joi, la ora 08.00.

În restul regiunilor sunt posibile precipitaţii mixte, pe spaţii restrânse, a precizat ANM

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net