Ploaia face ravagii! Accidente în lanț

Ultima actualizare:

    Pe DN1 a avut loc primul accident
Pe DN1 a avut loc primul accident

Vremea urâtă i-a împins pe mulți șoferi să plece de acasă cu mașina. La primele ore ale dimineții a plouat în toată țara, inclusiv în Capitală, așa că accidentele s-au produs unul după altul.

Primul a avut loc, astăzi, în jurul orei 7.20, pe DN1. Un autoturism care venea dinspre București spre Ploiești a lovit un pieton pe trecerea din Corbeanca.

Omul a fost rănit ușor, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul s-a desfășurat pe o singură bandă, astfel că mașinile au format o coloană pe o distanță de 5 km.

La o oră distanță, în jurul orei 8.30, un alt eveniment rutier s-a produs în Capitală, pe Bd. C-tin Prezan, între Arcul de Triumf și Piața Charels de Gaulles.

„Patru autoturisme au fost implicate și o persoană a fost rănită. Un autotusrim a ieșit de pe os tradă laterală și la virajul la dreapta nu s-a asigurat, a lovit mașina din față apoi a fost lovit din spate de altul. Traficul este aglomerat și se circulă cu dirijare”, a declarat Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră.

După zece minute, la ora 8.40, polițiștii au fost solicitaţi să intervină la un accident produs pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa. La faţa locului a fost chemată şi Ambulanţa.

Sfaturi pe timp de vreme rea

Pe timp de ploaie, șoferii îi sfătuiesc pe șoferi să păstreze o distanță suficientă față de autovehiculul din față, astfel încât să poată opri în siguranță, în situația în care acesta încetinește sau oprește brusc.

Totodată, pietonilor li se recomandă să nu traverseze fără o asigurare temeinică, în  situația în care drumul pe care circulă are porțiuni acoperite cu apă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net