Plătești ratele bancare direct la poștaș. Un nou serviciu a fost creat de Poșta Română ca să-ți fie mai ușor

postas-client-care-plateste-creditul.jpg

Poștașul vine direct la tine acasă dacă ai de plătit un credit bancar
Poștașul vine direct la tine acasă dacă ai de plătit un credit bancar
Foto: Poșta Română

Plătești ratele bancare direct la poștaș. Un nou serviciu a fost creat de Poșta Română ca să nu te mai deplasezi de acasă. Dacă te afli, totuși, pe drumuri, poți achita creditul la cel mai apropiat oficiu poștal.

Românii care au în derulare un credit au la dispoziţie serviciul Poştei Române - Total Collect Home, prin intermediul căruia pot achita ratele bancare fără a se mai deplasa la sediul băncii.

Compania poate încasa ratele creditelor cu ajutorul poștașului. Operaţiunile de încasare în numerar se vor face la domiciliul solicitantului. De asemenea, creditele se pot plăti de acum şi la cea mai apropiat oficiu poştală. La nivel național, sunt peste 5.000 de puncte de lucru. 

Plătești ratele bancare direct la poștaș. Un nou serviciu a fost creat de Poșta Română ca să-ți fie mai ușor 

În baza protocoalelor semnate, instituţiile financiar-bancare şi nebancare partenere pun la dispoziţia Poştei Române informaţiile referitoare la titularii de împrumut, cum ar fi numele şi prenumele clientului, suma de plată, CNP-ul acestuia, adresa de domiciliu, seria şi numărul contractului de împrumut etc.

Clientul prezintă factorului poştal fie înştiinţarea de plată primită de la bancă cu partea detaşabilă prevăzută cu cod de bare, fie îi solicită acestuia un formular tipizat de depunere numerar pe care îl va completa cu toate informaţiile de identificare a operaţiunii (nume, prenume, cont, sumă depusă).

Titularul creditului va primi din partea factorului poştal o chitanţă care atestă achitarea ratei.

Ce spune directorul Poștei Române despre pata ratelor bancare la poștaș

„Este cunoscut faptul că, dintre ţările europene, România este una dintre cele mai slab bancarizate, ceea ce înseamnă că, în acest sector, cultura de profil trebuie mult îmbunătăţită. Astfel, Poşta Română îşi exprimă deschiderea faţă de întreg sectorul bancar, punându-şi la dispoziţie atât infrastructura, cât mai ales resursa umană pentru intermedierea produselor bancare. Ne exprimăm disponibilitatea, în continuare, de a semna noi protocoale cu jucători importanţi din sectorul bancar, contribuind astfel la sporirea gradului de bancarizare în societatea românească, venind totodată în întâmpinarea clienţilor noştri persoane fizice”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

Nu mai puțin de un milion de români sunt îndatorați la bănci.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1