VIDEO Emi Pian, jelit pe cântecele lui Florin Salam și pe muzica din „Nașul”

Ultima actualizare:

    Florin Salam a cântat la căpătâiul prietenului său, interlopul Emi Pian
Florin Salam a cântat la căpătâiul prietenului său, interlopul Emi Pian

De două zile, Rahova răsună de muzică de jale și strigăte de durere. Mii de oameni au venit la priveghiul interlopului Emi Pian, ucis marți. Ieri, chiar și șeful Poliției Capitalei a venit să restabilească ordinea.

Au îngenuncheat de durere, i-au strigat numele, au pus un banner cu chipul lui pe un perete al casei, i-au scris numele din coroane de flori, i-au pus bolidul de lux în poarta casei și i-au cântat la căpătâi. Prieten foarte bun cu interlopul Emi Pian (39 de ani), în memoria căruia a fost organizat priveghiul, Florin Salam i-a și compus o melodie la auzul tragicei vești. 

Fiul interlopului mort i-a rugat să îngenuncheze lângă sicriu 

”Intru tânăr în mormânt” s-a auzit ore în șir în curtea în care s-au perindat sute de persoane, toate dornice să-i aducă un ultim omagiu șefului clanului Duduianu, înjunghiat mortal de un rival în urmă cu două zile, în stradă, într-o confruntare desfășurată în cartierul Giulești. Asta după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului a fost adus în locuința din cartierul Rahova pe muzica din celebrul film ”Nașul”. Nelipsit de la petrecerile lui Emi Pian, Florin Salam i-a fost aproape și acum. Naș de botez al fiului interlopului, manelistul a cântat la căpătâiul prietenului său alături de Sorin Copilul de Aur, Sorinel Puştiu, Leo de la Kuweit, Costel Biju şi Adrian Minune. La un moment dat, în timpul interpretării lui Salam, fiul lui Emi Pian, în vârstă de 20 de ani, i-a rugat pe toţi cei prezenţi să se aşeze în genunchi, în semn de respect faţă de tatăl său. Toată noaptea l-au jelit în felul lor, dar au și jurat răzbunare. 

Șeful Poliției Capitalei a mers să restabilească ordinea 

Aceste zile sunt grele și pentru poliție, având în vedere escaladarea tensiunilor dintre clanurile rivale. De miercuri, de când a fost dus sicriul în locuința interlopului, poliția a organizat filtre în tot Bucureștiul pentru a-i ține sub control pe interlopi. Oamenii legii au dat 100 de amenzi persoanelor care nu au respectat măsura distanţării sociale şi care nu au purtat mască. Inclusiv Florin Salam a fost sancționat. Ieri, forțele de ordine au înconjurat casa interlopului și nu a mai lăsat pe nimeni să intre, în afara familiei. Chiar și șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a fost prezent în locația respectivă, și a dat asigurări bucureștenilor că situația a fost ținută sub control și așa va fi în continuare, prin numărul mare de agenți aflați la fața locului. Forțele de ordine mai au de furcă încă trei zile, până când șeful clanului Duduianu va fi condus pe ultimul drum. Aflat în pușcărie, la Rahova, chiar vizavi de locuința unde acum zace în sicriu fiul său, Nicolae Duduianu, tatăl interlopului ucis, a cerut permisie pentru a participa la înmormântarea care va avea loc duminică.  

Citește și: 

Cine a fost Emi Pian, interlopul ucis pe străzile Capitalei. Era liderul clanului Duduianu

Pușcăria l-ar fi salvat de la moarte pe Emi Pian. Interlopul ar fi trebuit să fie eliberat la termen abia pe 16 ianuarie 2021

image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net