Plaje si restaurante pe care nu vrei sa le ratezi daca alegi o oferta de cazare Mamaia!

Ultima actualizare:

Dincolo de a fi renumita pentru activitatile de distractie si relaxare puse la dispozitie (aspect care i-a atras si denumirea de „Ibiza Europei de Est”), statiunea Mamaia prezinta si o oferta bogata de baruri si restaurante, unde se poate gasi ceva pe gustul oricui.

Adori bucataria asiatica, greceasca sau traditionala? Ai dori sa savurezi preparate proaspete pe baza de peste? Esti vegetarian? Oricare ar fi preferintele tale culinare, opteaza pentru o oferta de cazare Mamaia si vei descoperi localul care va reusi sa iti ofere exact ceea ce cauti.

Asadar, cei care aleg sa se bucure de concediul din aceasta vara prin intermediul unei optiuni de cazare Mamaia, nu ar trebui sa rateze urmatoarele locatii!

Hanul cu Peste

Cand vei ajunge in Mamaia Sat, trebuie sa treci pe la restaurantul Hanul cu Peste. Situat vis-a-vis de Hanul Piratilor, acesta iti ofera ocazia de a savura preparate pe baza de peste proaspat si de fructe de mare delicioase.

Cei care iubesc mancarea de peste si fructe de mare se vor bucura de preparate locale gustoase precum hamsie, guvizi, chefal si zargan, dar si de specialitati exotice, cum ar fi caracatita, sepie, somon si multe altele

Nikos Greek Taverna

Restaurantul grecesc este renumit pentru preparatele de calitate si pentru ospitalitatea cu care isi trateaza oaspetii, motiv pentru care este posibil sa iti fie greu sa gasesti imediat o masa libera. Insa poti fi sigur ca, atunci cand vei gusta mancarea lor delicioasa, vei vedea ca a meritat asteptarea! Aici te poti delecta cu preparate clasice grecesti, pregatite „ca la ele acasa”, dar si cu mancaruri tip fast food ori cu cele care contin peste si fructe de mare.

Crazy Beach

Chiar daca aceasta este o plaja propriu-zisa, mai toata lumea se gandeste la Crazy Beach ca la un club. Aici poti veni oricand vrei sa te bucuri de o petrecere pe malul marii si sa descoperi de ce statiunea Mamaia este asociata cu Ibiza.

Distractia se intinde pana cand soarele rasare din mare, moment pe care petrecaretii il admira impreuna. Urmeaza odihna din timpul zilei, fie pe plaja, fie in unitatea de cazare Mamaia aleasa, si reincarcarea bateriilor pentru ca petrecerea sa o ia de la capat la lasarea serii.

Plaja H2O

In cazul celor care opteaza pentru o oferta de cazare Mamaia in nordul statiunii, se pot considera ca acestia se bucura de cateva privilegii in plus. Dincolo de faptul ca aici exista mai multe optiuni de distractie sau ca hotelurile sunt construite recent, ei au acces la o plaja linistita si eleganta, cum este Plaja H2O.

Atmosfera seamana intr-o anumita masura cu cea din Vama Veche. Aici poti savura diferite cocktailuri la bar, poti dansa sau poti practica diverse sporturi nautice, printre care se numara kitesurfing si paddleboarding. Relaxeaza-te la umbra pavilioanelor colorate, pe sezlong sau pe pufii moi, bucura-te de muzica buna si de atmosfera primitoare a unei plaje cu nisip fin si apa lina.

Pentru a descoperi toate aceste locuri de exceptie, trebuie doar sa aplezi la agentia Christian Tour. Aici te asteapta cele mai bune oferte de cazare Mamaia pentru vara anului 2021! Astfel, te vei bucura de o vacanta de neuitat, plina de voie buna, mancare delicioasa si distractie pe masura!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net