Plafonarea indemnizației pentru mame, motiv de caterincă în Guvern: ”S-o schimbăm până nu rămâne Halep gravidă”

Ultima actualizare:

Premierul Mihai Tudose s-a declarat în favoarea plafonării indemnizaţiilor de creştere a copilului, el dezvăluind că râdea cu colegii şi spuneau că trebuie să schimbe legea până când nu va rămâne gravidă Simona Halep, întrucât aceasta beneficiază de 85% din venituri de câteva milioane de euro.

udose a fost solicitat, luni seara, la Antena 3, să comenteze anunţul ministrului Muncii, Olguţa Vasilescu, privind plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului la 1800 de euro.

„Da, am avut o discuţie. Tot aşa, vrem să facem ceva în ţară. Haideţi să fim sinceri să le punem în lumina reflectoarelor toate nenorocirile sau nebuniile care au crescut între timp. Astăzi când stăm de vorbă e 85% din salariu. Cineva, acolo, a spus, de bun-simţ: <<Domn’e, nu toţi au salarii, unii obţin bani din alte venituri. De exemplu e cineva din mediul rural care se ocupă cu miniagricultura prin jurul acasei, le vinde şi are un venit>>”. Ei, apoi, de la asta s-a ajuns la venituri inclusiv dacă îşi vinde casa”, a răspuns Tudose, citat de Mediafax.

„Şi, mai în glumă, mai în serios, râdeam cu câţiva colegi: <<Doamn’e, hai să schimbăm (legea, n.r.) până când nu se apucă sau nu încolţeşte foarte serios ideea cuiva să rămână gravidă să facă un copil şi mă refer la Simona Halep, fiindcă veniturile pe ultimul an au fost destul de mari, de importante, câteva milioane de euro şi va trebui să-i dăm 85% din venituri>>”, a adăugat Tudose.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net