Ping-pong Iohannis-PSD cu miniștrii de la Transporturi și Dezvoltare

4_id103011_inquam_photos_octav_ganea.jpg

Klaus Iohannis a refuzat pentru a doua oară propunerile PSD pentru cele două ministere
Citeste tot despre: 

Uite ministrul nu este ministrul! Klaus Iohannis a anunţat ieri seară că va refuza din nou nominalizările făcute de PSD pentru ministerele Dezvoltării Regionale și Transporturilor, Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici.

“Aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Vor fi analizate documentele și vor fi reexpediate la Guvern”, a dezvăluit președintele României, Klaus Iohannis.

remierul Viorica Vasilica Dăncilă i-a propus zilele trecute pentru a doua oară pe Vasilescu şi Drăghici pentru funcţiile de miniştri ai Transporturilor şi Dezvoltării Regionale, deși Iohannis anunțase că nu îi va numi. Mai mult, a trimis și o scrisoare în care își motiva decizia. ”Partea guvernamentală să citească cu atenție legislația invocată de mine și PSD nu are decât să vină cu niște propuneri care să mă convingă că ministerele vor fi conduse bine”, a anunțat Iohannis. 

Cele două instituții sunt conduse în prezent de miniștri interimari. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, se ocupă de Transporturi, iar ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici de  Ministerul Dezvoltării.

Loading...