Pilotul planorului dispărut în munți, căutat de toată țara cu ajutorul Facebook

Ultima actualizare:

    Mircea Crăciun e de negăsit de joi. Parcă l-a înghițit pământul
Mircea Crăciun e de negăsit de joi. Parcă l-a înghițit pământul

Clipe teribile pentru familia pilotului Mircea Crăciun, dispărut joia trecută la bordul planorului său. Copiii acestuia au creat o pagină pe Facebook, în care laudă implicarea autorităților în găsirea tatălui lor și cheamă toți românii în ajutor.

„Să-l găsim pe Mircea Crăciun” este îndemnul și numele paginii create de familie cu scopul de a-l găsi pe cel care a pus pe jar o Românie întreagă. Apropiații experimentatului pilot spun că Mircea Crăciun iubește munții care l-au ajutat „să-și țină aripile sus”, dar pe care acum cei care-l iubesc trebuie să-i convingă să-l aducă înapoi. „Chiar dacă timpul este cumva împotriva noastră, noi vom continua căutările cu orice mijloace și oricâte sacrificii. Tatăl nostru a iubit enorm munții peste care a zburat și care l-au ajutat să-și țină aripile sus. Pe aceiași munți trebuie să-i convingem acum să ni-l dea înapoi. Mircea Crăciun, omul pasăre, trebuie să se întoarcă la familia și prietenii lui. Natura ne-a arătat încă o dată că este mai puternică decât oricine. Însă, tot ea ne va arăta drumul către tatăl nostru. Oricine dorește să participe la căutări este binevenit”, a scris pe Facebook familia pilotului.

Între timp, căutările au fost extinse, peste 1.000 de salvatori și voluntari participând la operațiunea de identificare a aparatului de zbor. Autoritățile au primit în sprijin o dronă performantă, pe care o vor folosi pentru survolarea la semiînălțime a 50 de kilometri pătrați de teren în zona Întorsura Buzăului, unde se crede că s-a prăbușit planorul. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net