Pilotul Ciprian Tofan a murit într-un accident. Conducea cu 200 km/h o mașină tunată

Ultima actualizare:
Mașina condusă de Ciprian Tofan, un Audi A3 tunat, a fost distrusă în accident
Mașina condusă de Ciprian Tofan, un Audi A3 tunat, a fost distrusă în accident

Viteza i-a fost fatală lui Ciprian Tofan (33 de ani). Pilotul de drag racing a murit într-un accident pe șofeaua de centură a Capitalei, unde ieșise să testeze un autoturism recent tunat, de 700 de cai putere.

Șofer experimentat, pasionat de drifting, Ciprian Tofan a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari (200 km/h în momentul impactului) și a lovit un autoturism parcat pe marginea șoselei. Pilotul nu purta centura de siguranță în momentul accidentului și a murit pe loc, conform Știrile Pro TV.

“Pe şoseaua de centură a Capitalei a avut loc un accident rutier. Un auto care se deplasa din direcţia Tunari către Otopeni ar fi pierdut controlul la direcţia de mers şi a lovit un alt autoturism staţionat. Maşina aflată în mers a fost proiectată în afara părţii carosabile. Din păcate, şoferul a decedat. Era singur în respectivul autoturism. Din primele noastre informaţii acesta ar fi circulat cu o viteză destul de mare”, a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.


    Mașina condusă de Ciprian Tofan, un Audi A3 tunat, a fost distrusă în accidentfoto: captură/Pro TV
Mașina condusă de Ciprian Tofan, un Audi A3 tunat, a fost distrusă în accidentfoto: captură/Pro TV

Ciprian Tofan deținea o firmă de tuning auto

Ciprian Tofan era pasionat de drifting, deținea o firmă de tuning auto, iar sâmbătă seara tocmai testa un autoturism Audi, cu motor îmbunătățit la 700CP, cu care intenționa să participe la o competiție auto.

”Dumnezeu să te ierte Ciprian Tofan CIPOS! DRAG RACING EVENTS transmite condoleanțe familiei! Cuvintele sunt de prisos! Acum aproximativ două ore, Cipos a murit într-un grav accident de circulație cu mașina sa Audi A3 pe Centura Bucureștiului”, a fost unul din mesajele transmise de apropiații lui Ciprian pe rețelele sociale.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net