Piesă de top pe Broadway despre înşelatul nevestei, jucată la Teatrul Elisabeta

Luni, 25 aprilie, de la ora 19.00, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti se joacă „Black&White”, o piesă aflată în top 20 pe Broadway. Spectacolul se va juca într-o nouă versiune, în onoarea actorului, regizorului şi producătorului comediei, Florian Pittiş.

Black & White este o poveste plină de umor despre Dl. White şi Dl. Black, care se regăsesc după mulţi ani în holul unui hotel de lux de pe litoralul britanic, în extra sezon. Fiecare doreşte să-şi petreacă un week-end liniştit cu amanta, departe de Londra, unde soţiile lor ştiu că ei sunt plecaţi pentru afaceri. Fiecare are “sistemul” lui de adulter: unul spune soţiei întotdeauna “adevărul”, celălalt minte. Apariţia soţiilor şi ceea ce urmează demonstrează că, indiferent de “metoda” adoptată, invariabil lucrurile se complică atunci când îţi înşeli nevasta.

 

„Punguţa cu doi bani” revine pe scena Teatrulului Puck din Cluj

punguta_cu_doi_bani_puck4.jpg

„Punguţa cu doi bani” este un spectacol de referinţă al Teatrului Puck, care în luna februarie a acestui an a marcat reprezentaţia cu numărul 100
„Punguţa cu doi bani” este un spectacol de referinţă al Teatrului Puck, care în luna februarie a acestui an a marcat reprezentaţia cu numărul 100

Savuroasa poveste a lui Ion Creangă  „Punguţa cu doi bani”  va fi pusă în scenă de artiştii Teatrului de Păpuși „Puck” duminică, 24  aprilie,  de la orele 11.00 și 12:30. Aventurile pline de haz ale cocoșului și punguţei sale pierdute, trăite cu sufletul la gură şi hohote de râs de generaţii de copii, se vor juca pe scena instituţiei clujene  în varianta adaptată de regizorul Decebal Marin.  "În piesă, povestea și călătoria inițiatică a cocoșului este îmbogățită de personaje și situații noi, care, prin ritm, culoare și umor, pigmentează și întregesc atât jocul vieții, cât și jocul cosmic. Este o poveste atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari”, precizează regizorul Decebal Marin.

Mandinga, concert de 1 Mai la munte

Dacă vrei să vezi şi să asculţi trupa Mandinga, în formulă nouă, cu altă solistă şi cu un stil muzical diferit, ai ocazia în ziua de 1 Mai, la Bran. Concertul are loc de la ora 22.00, într-un restaurant cu specific de stână, unde vă puteţi delecta cu mâncăruri tradiţionale româneşti. Intrarea este gratuită, distracţia garantată.

The Mission Dance Weekend, pe plaja din Mamaia

Celebra petrecere „The Mission Dance Weekend” va avea loc în perioada 29 aprilie – 2 mai, pe plaja Mamaia Nord. Se anunţă un weekend plin de distracţie , apreciat de orice iubitor al muzicii electronice. Pe scenă vor urca, printre alţii, Sven Vath, Luciano, Art Department, Adrian Eftimie, Victor Stancov sau Fouchat. Biletul costă 50 de lei până în ora 00.00, 70 de lei după ora 00.00, un bilet VIP la intrare costă 120 de lei, iar un abonament VIP în avans, valabil pe toată perioada evenimentului, costă 240 de lei.

Loading...