Pictorița Ecaterina Vrana Gora a murit la 49 de ani! Anunțul a fost făcut de Florin Constantin de la Divertis

ecaterina_vrana_gora_a_murit.jpg

ecaterina vrana gora
Ecaterina Vrana Gora s-a luptat cu o boală cumplită
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Doliu în lumea artistică! Pictorița Ecaterina Vrana Gora a murit. Aceasta fusese internată în spital în stare critică, luna trecută. Prietenii ei au făcut un apel pe rețelele de socializare, întrucât pictorița avea nevoie de o masă trombocitară pentru a supraviețui.

Ecaterina Vrana Gora a murit în urma unei boli nemilioase. Vestea a fost dată de Floin Constantin de la Divertis.

„A plecat Cati...Azi dimineața, Ecaterina Vrana Gora a plecat dintre noi. Nu am emoții și nici îndoieli asupra locului unde va ajunge în odihna veșnică. Va fi un loc frumos și bun ca sufletul ei. Mergi cu bine Cati a noastră dragă, rugăciunile și gândurile noastre vor fi mereu cu tine”, a scris Florin Constantin pe Facebook.

„Sunt de sâmbătă în Spitalul Colţea. Şi am nevoie de masă trombocitară şi nu primesc de la Institut! Sunt foarte supărată! De două zile nu am primit.  În acte sunt ECATERINA GORA!   Cine poate dona masă trombocitară, vă rog, la Institutul de hematologie!   Pentru Ecaterina Gora de la Spitalul Colţea“, a fost apelul făcut de pictoriță în urmă cu câteva săptămâni. 

florin_constantin.jpg

florin constantin divertis
Florin Constantin
Foto: Arhiva Click!

 

Ecaterina Vrana Gora a murit. A fost prima pictoriță din România prezentă la Armory Show

Ecaterina Vrana Gora a fost un artist plastic excepțional. Ea a fost prima pictoriță din România care a fost prezentă cu o expoziție personală la Armory Show, cel mai mare târg de artă din America. Originară din Constanța, Ecaterina avea doi copii. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1