Piaţă cu supermarket în sectorul 4 al Capitalei. Cât a costat investiţia

CLIIMA20140529_0088_1.jpg

Piaţa din sectorul 4 deţine şi un supermarket cu produse de uz general
Citeste tot despre: 

Bucureştenii din sectorul 4 al Capitalei au de azi o nouă piaţă agro-alimentară. Piaţa Covasna, care a fost complet modernizată cu fonduri alocate de Administraţia Pieţelor, conţine tarabe pentru producătorii locali de legume şi fructe şi un supermarket cu produse alimentare şi nealimentare.

Piaţa Covasna, situată pe Aleea Covasna, e cea de-a patra construcţie de acest tip care a fost modernizată de autoritatea locală. Piaţa este destinată producătorilor, având amenajate două zone: una de tarabe, destinată comercializării de fructe şi legume, şi o alta, cu spaţii care vor găzdui producători autohtoni de carne şi produse din carne, peşte, lactate şi brânzeturi.

O altă suprafaţă a pieţei a fost închiriată unui supermarket, pentru a spori veniturile Direcţiei de Administrare a Pieţelor. În perioada imediat următoare, un alt spaţiu al pieţei va găzdui un centru multifuncţional social şi un club al seniorilor din sector. Investiţia se ridică la 90.000 de lei şi provine din încasările Administraţiei Pieţelor.Loading...