Phoenicia, tărâmul magic al verii!

Ultima actualizare:

Phoenicia Hotels, cel mai mare resort de la malul mării dedicat familiilor, și-a propus și vara aceasta, să transforme vacanța celor mici într-o poveste de neuitat!

Încă de la începutul sezonului și până la ultima rază de soare, vă puteți bucura de momente magice și spectacole pline de culoare și veselie.

Anul acesta, mai mult ca niciodată, copiii vor fi în centrul atenției, la Phoenicia Holiday Resort. Și pentru că nu există fetiță sau băiețel în România care să nu fi cântat, măcar o data, “Am o căsuță mică”, cei de la Gașca Zurli vor fi oaspeții de onoare ai celui mai mare resort de pe litoralul Mării Negre. Și da, vor aduce cu ei și căsuța lor mică...

Trupa Fenomen o să vă învețe pașii “Aram sam sam”, le va explica piticilor de ce este  minunat să spui “Mulțumesc“, le va face cunoștință cu “Animalele Colorate”, iar, în final, va împărți mii de “Pupici cu sclipici” .

Fetița Zurli, Vrăjimaturica, Zdrăngănel, Trulli, Clopoțel și Tura Vura vor recrea o lume magică la Phoenicia Holiday Resort, în perioada iunie-septembrie. Spectacolul SUPERSHOW va fi susținut în datele de: 19 și 26 iunie; 17, 24 și 31 iulie; 7, 13, 21 și 28 august și 4 septembrie.

Iar surprizele nu se încheie aici, pentru că, Phoenicia Holiday Resort are și propria trupă de animatori. Cea care, zi de zi, este acolo pentru a-i distra pe cei mici și pentru a vă ajuta pe dumneavoastră, părinții, să vă destindeți. Astfel, în fiecare zi, sunt deschise mai multe ateliere de teatru, de clovnerie sau de creație, unde copiii pot picta sau desena, se pot juca sau chiar pot învăța să creeze obiecte de tip hand made. Iar apoi, se pot distra la cursurile de modeling sau la concursurile de talente.

Serile sunt și ele, pline de surprize. Pentru toți oaspeții Phoenicia, de la mic la mare, se vor organiza seri de folk, focuri de tabără, petreceri pe plajă  și spectacole de teatru.

Așadar, dragi părinți, nu mai rămâne decât să le transmiteți celor mici ce program au vara aceasta și să vă rezervați vacanța visurilor în Micul Orășel al Distracției, de la Phoenicia Holiday Resort.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net