Petiție în SUA împotriva unui grup de romi. Au speriat localnicii cu acțiunile lor

Ultima actualizare:

    40 de romi au băgat spaima în americani
40 de romi au băgat spaima în americani

40 de cetățeni români, de etnie romă, sunt vizați de o mică localitate americană din Pennsylvania. Localnicii sunt îngroziți de acțiunile românilor și ar avea și motive, deoarece aceștia își fac nevoile pe străzi, ucid animale și circulă cu viteză printre copii. Americanii cer explusarea lor, însă cei de etnie romă se apară și vor azil politic, spunând că sunt discriminați în România.

40 de cetăţeni români, de etnie romă, au îngrozit o mică localitate americană din statul Pennsylvania. Viața locuitorilor din California s-a schimbat radical în urmă cu două luni, când primii imigranți romi au ajuns pe teritoriul orașului lor. Localnicii nu se mai simt în siguranță în propriile lor case după ce au văzut obiceiurile și acțiunile românilor, care transformă străzile în toalete publice, vandalizează piețele, ucid animale și aruncă gunoaie exact acolo unde doresc ei să o facă, fără ca nimeni să intervină.

„Am văzut bărbaţi şi copii, nu femei, care şi-au dat jos pantalonii în mijlocul străzii, şi-au făcut nevoile, s-au îmbrăcat la loc şi au plecat mai departe”, povestește o localnică, potrivit Digi 24.

„Trec în mare viteză pe lângă casele noastre. Sunt mulţi copii care circulă pe stradă singuri. Suntem îngrijoraţi pentru siguranţa oraşului nostru şi a locuitorilor lui”, spune o alta.

Grupul celor 40 au intrat ilegal în State. Au fost aduşi în micul târg din Pennsylvania de ofiţerii pentru imigraţie ca parte a programului guvernamental Alternativă la Detenţie, prin care autorităţile americane îşi propun monitorizarea imigranţilor ilegal pe durata procesului legat de intrarea frauduloasă în Statele Unite.

Imigranţii romi spun că nu au plecat din România din cauză că ar fi săraci, ci pentru că sunt persecutaţi pe criterii etnice şi cer azil politic în Statele Unite. Localnicii din California, Pennsylvania, spun că sunt gata să îi ajute, dar doar dacă respectă legile şi cultura americană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net