Peste jumătate dintre români își asumă cel puțin un împrumut. Iată ce opțiuni au

Ultima actualizare:

    Peste jumătate din români declară că au cel puțin un credit
Peste jumătate din români declară că au cel puțin un credit

Peste jumătate din români declară că au cel puțin un credit, ne arată statisticile din țara noastră. În acest context, o casă de amanet de tradiție, la împlinirea a 10 ani de existență, face o analiză asupra comportamentului românilor în ceea ce privește împrumuturile financiare. Spre exemplu, numai această companie numără aproximativ un milion de tranzacții anuale, cifră provenită din toată gama de servicii, atât offline, cât și online.

Când vine vorba despre îndatoriri financiare, românii se împart în două mari categorii: cei care aleg împrumuturile bancare sau amanetarea unor bunuri, aceasta din urmă fiind, de cele mai multe ori temporară.

Procedeul pentru cei care optează pentru amanetarea unui obiect este unul simplu: clientul solicită evaluarea bunului pe care dorește să-l amaneteze, apoi primește o ofertă de preț și, după ce o acceptă, se completează contractul într-o agenție, iar banii se obțin pe loc. În funcție de categoria bunului sau valoarea împrumutului acordat, întregul proces poate dura de la câteva minute, până la maximum câteva ore.

Interesant este că, pe piața din România, în proporție de peste 90%, împrumuturile se rambursează, iar bunurile se recuperează. Oamenii care se împrumută astfel sunt atașați de bunurile lor, acest lucru fiind un motiv important pentru care siguranța și încrederea sunt elemente foarte importante în relația companiei cu clientul.

„În urmă cu 10 ani, am intuit nevoia populației de a găsi un partener de nădejde pentru împrumuturi sau un loc unde își poate înlocui bunurile simplu și cu o birocrație redusă. Modelul nostru de business și-a găsit inspirația în modelul american de amanet, unde există principiul că oricărui bun îi poate fi atribuită o valoare, câtă vreme există cerere și ofertă. În timp, am ajuns să fim compania cu cel mai mare portofoliu de servicii și produse de pe piața de profil din România. Avem angajați care, anul acesta, sărbătoresc 10 ani la noi, așadar ne sunt alături încă de la înființare, lucru de care suntem mândri. Similar, deținem un număr generos de clienți, care apelează la serviciile noastre de foarte mult timp, ceea ce vine ca o confirmare pentru ceea ce oferim”, a declarat Cosmin Popovici, Managing Partner la CreditAmanet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net