Peste 4.000 de persoane, vaccinate în cadrul maratonului de la Ploieşti. Primăria vrea să repete evenimentul

ploiesti-vaccin.jpg

Prahovenii s-au putut vaccina în weekendul 14-16 mai, pe stadionul "Ilie Oană", fără programare

Un număr de 4200 de persoane au mers în acest week-end pentru a se vaccina anti-COVID în cadrul maratonului organizat de Primărie la stadionul din Ploieşti. În urma acestui rezultat, primarul anunţă că intenţionează organizarea unui nou astfel de eveniment.

În cele trei zile de maraton al vaccinării, 4200 de persoane s-au imunizat la centrele amenajate în incinta stadionului „Ilie Oană” din Ploieşti, anunţă Primăria, care a organizat evenimentul.   În acest context, autorităţile iau în calcul repetarea evenimentului.

"A fost un efort extraordinar pentru desfăşurarea în condiţii excelente a acestui maraton. Le mulţumesc tuturor pentru implicarea şi profesionalismul de care au dat dovadă. Având în vedere numărul mare de persoane care au participat la Maratonul Vaccinării, există posibilitatea să mai organizăm o astfel de campanie la Ploieşti", a declarat primarul Andrei Volosevici.

La maratonul vaccinării de la Ploieşti au participat peste 100 de persoane - medici, asistenţi, registratori, studenţi, voluntari.
 

Loading...